Trixie, makupalapussi eri värejä

7,90

Napakkaa kangasta oleva makupala pussukka. Herkkupussin ansiosta omat vaatteesi ja taskusi pysyvät puhtoisina ja voit antaa koirallesi juuri niitä kiitospaloja joista se eniten pitää, olkootkin ne sotkevia tai rasvaisia. Makupalataskusta on myöskin helposti ja oikea aikaisesti saatavissa palkka. Suuaukko on mahdollista kiristää kiinni sivussa olevan säätöklipsin avulla.

Kuvassa näkyvät saatavilla olevat värivaihtoehdot, sekä suurennus vyötärökiinnitys mahdollisuuksista, joita ovat muovinen napakka klipsi tai mahdollisuus pujottaa vyö kangaslenkin lävitse. Lisäksi kuvasta poiketen taskuissa on edessä irroitettavissa oleva pienehkö karabiinihaka.

Suuaukon halkaisija on 10 cm ja korkeutta herkkutaskulla on noin 14 cm (lisäksi kiinnityslenkku).

Kuvaus

Trixie makupalapussi koiraharrastuksiin ja koulutukseen. Namipussi säästää vaatteitasi likaantumiselta ja sieltä on helppo ottaa koiralle herkkuja, niin lenkillä, koulutuksissa kuin näyttelyissäkin.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Väri

Turkoosi/Harmaa, Musta/Harmaa, Harmaa/Pinkki

Brand

Trixie

"TRIXIE on seuranasi aina lemmikkiäsi syntymästä vanhuuteen, kotona ja retkillä, harrastuksissa ja lenkkipolulla sekä kaikkiin vuodenaikoihin sopivilla tuotteilla.Emme ota vain huomioon kaikkien rotujen erilaisia ​​mieltymyksiä ja tarpeita, vaan pidämme silmällä myös ajankohtaisia ​​trendejä.       TRIXIE tuotteista löytyy jokaiselle eläinystävälle sopivia tarvikkeita. Tämä ei johdu vain 6 500 tuotteen laajasta tuotevalikoimastamme, vaan myös erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trixie, makupalapussi eri värejä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *