Jokke sheep chaser, vingullinen motivointipatukka 120 cm

18,90

Tällä ulottuvalla lelulla saat hillitymmänkin leikkijän uskaltautumaan kunnon leikkiin! Lampaanvillainen patukka on miellyttävä riepoteltava koiralle ja sen sisällä oleva vinku tuo vielä lisäriemua leikkihetkeen. Nauhaosuus on taipuisaa ja miellyttävän tuntuista kädessä, mutta kuitenkin kestävää. Nauhan avulla voit antaa koirallesi vapauden leikkiä välillä etäämmälläkin, mutta silti yhdessä kanssasi. Varsinkin pienten koirien kanssa leikittäessä on mukavaa, kun pitkän nauhan ansiosta ei tarvitse kumartua leikkivän koiran ylle.

Kokonaispituutta lelulla on 120 cm ja karvaosuus on noin 18 cm x 5 cm.

Varastossa

Määrä:
kpl

Kuvaus

Motivointipatukka vingulla. Pitkällä nauhalla varustettu koirien motivointilelu, jolla leikkiminen on koiralle ja omistajalle yhteistä hupia.

Lisätiedot

Paino0,060 kg (kilogramma)
Mitat1,5 cm (senttimetri)

Brand

Jokke

Koiraystävälliset tuotteet jo sadan vuoden kokemuksella! Aidon pintanahan ominaisuudet tekevät siitä taluttimiin ja pantoihin ylivoimaisen materiaalin; se on miellyttävä talutinta pitävään käteen, pehmeä koiran kaulaan, kestää erilaiset säävaihtelut, tuotetaan Euroopan Unionin alueella ja on  ruokatuotannon sivutuote. Tuotteemme valmistetaan Kälviällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jokke sheep chaser, vingullinen motivointipatukka 120 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...