Litteä näyttelyketjukaulain

22,9032,90

Litteä ruostumattomasta teräksestä valmistettu ja näin ollen haalistumaton ja ruostumaton kokokiristyvä näyttelykaulain. Panta sopii varsinkin koirille, joille snakeketjusta valmistetut pannat tuntuvat turhan ohuilta. Panta on kevyt verrattuna normaalilenkkisiin kokokiristyviin ketjupantoihin, joten se soveltuu hyvin pienilläkin koirilla käytettäväksi.

Panta näyttää panssariketjulta ja siinä on pyöristetyt reunat. Ketjuosuus on pienemmissä pannoissa leveydeltään 0,7 cm, 61 cm pannoissa ja sitä isommissa ketjun leveys on 0,9 cm, 85 cm pannassa leveyttä on 1,2 cm. Pudotusvalikossa on mainittuna pannan ketjuosuuden maksimimitta, joten otathan huomioon, että koiran pään (myös korvien) tulee mahtua tästä mitasta, jotta pannan pujottaminen kaulaan on sujuvaa ja helppoa.

Kuvaus

Litteä ketjukaulain on hienostuneen ja näyttävän näköinen näyttelypanta, viemättä huomiota kuitenkaan itse koirasta. Kaulainten leveys muuttuu isommaksi eli on 9 mm 61 cm pannoista lähtien ja isoimmassa koossa leveyttä on 1,2 cm. Tyylikäs ketjukaulain myös näyttelykehän ulkopuolella.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

37 cm x 7mm, 41 cm x 7mm, 47 cm x 7mm, 51 cm x 7mm, 56 cm x 7mm, 61 cm x 9mm, 67 cm x 9mm, 72 cm x 9mm, 77 cm x 9 mm, 81 cm x 9 mm, 85 cm x 12mm

Brand

Show Tech

Show Tech on asiantuntijuuden tuloksena syntynyt tuotemerkki, joka on osoitus laadusta ja kilpailukykyisestä hinnoittelusta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Litteä näyttelyketjukaulain”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...