Nahka-Nasta Grip monitoimitalutin 3m, vaaleansininen

29,90

Nätin vaaleahkon sinisen värinen grip tai antislip talutin, jossa pitoa tuo koko taluttimen pituudelta olevat kumiset punokset. Talutin on leveydeltään 2 cm ja siinä on molemmissa hihnan päissä vahvat BGB eli ruotsinlukot. Talutin voidaan säätää niiden ja metallisten O-renkaiden avulla kolmeen eri pituuteen, lyhyimmillään noin 160 cm ja pisimmillään noin 270 cm. Lukosta lukkoon taluttimen pituus on 300 cm. Talutinta voidaan käyttää myös kahden koiran saman aikaiseen lenkkeilytykseen.

Tässä sinisen värisessä taluttimessa grip tuntuma on vähän miedompi, kumiset punokset eivät ole niin korkealla kuin vastaavassa oranssin tai fuksian värisessä taluttimessa.

Varastossa

Määrä:
kpl

Kuvaus

Monitoimitalutin grip nauhasta, väriltään vaaleansininen. Tukeva ja pitävä grip talutin soveltuu myös isojen ja vetävien koirien taluttimeksi. Taluttimessa on vahvat BGB lukot ja se on säädettävissä useampaan eri pituuteen, riippuen haluatko koiralle enemmän vapautta vai haluat koiran kulkevan lähellä sinua. Metallisten lukkojen ja O-renkaiden avulla taluttimen lyhentäminen ja pidentäminen käy kätevästi ja sujuvasti. Talutin soveltuu myös kahden koiran saman aikaiseen lenkitykseen, kahden kiinnitys lukkonsa ansiosta.

Lisätiedot

Paino0,190 kg (kilogramma)
Mitat30 × 20 × 4 cm (senttimetri)
Materiaali

Grip

Väri

Sininen, Vaaleansininen

Brand

Nahka Nasta

"Haluamme vaalia Nahka-Nasta -tuotteiden yli kaksikymmenviisivuotista muotoilua ja varmistaa, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat laadukkaita. Asiakkaidemme ja toki myös loppuasiakkaidenkin tyytyväisyys on meille kunnia-asia.Tuotteet valmistaa ja tuotantoketjua valvoo satulasepän ja verhoilijan töitä aiemmin tehnyt Janne, joten kokemusta ja osaamista nahan käsittelystä löytyy. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkoin. Tuotteet tehdään ammattitaidolla käsityönä Orimattilassa."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nahka-Nasta Grip monitoimitalutin 3m, vaaleansininen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...