Nahka-Nasta Grip monitoimitalutin 3m, oranssi

29,90

Vahvoilla BGB lukoilla varustettu talutin soveltuu niin kahden koiran lenkitykseen, kuin yhdenkin pituudeltaan säädettäväksi taluttimeksi. Taluttimen kuminauhapunokset takaavat tukevan ja pitävän otteen, joten hihna pysyy hyvin käsissä.  Talutin on säädettävissä kolmeen eri pituuteen noin 160 cm, 195 ja 270 cm.

Taluttimella on leveyttä 2 cm ja sen kokonaispituus lukosta lukkoon on 300 cm.

Varastossa

Määrä:
kpl

Kuvaus

Monitoimitalutin grip nauhasta on kestävä ja soveltuu myös isommille koirille talutushihnaksi. Talutinhihnassa on metalliset O-renkaat ja molemmissa päissä BGB lukot, jotka mahdollistavat taluttimen säädettävyyden kulloinkin haluttuun mittaan.

Lisätiedot

Paino0,190 kg (kilogramma)
Mitat30 × 20 × 4 cm (senttimetri)
Materiaali

Grip

Väri

Oranssi

Brand

Nahka Nasta

"Haluamme vaalia Nahka-Nasta -tuotteiden yli kaksikymmenviisivuotista muotoilua ja varmistaa, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat laadukkaita. Asiakkaidemme ja toki myös loppuasiakkaidenkin tyytyväisyys on meille kunnia-asia.Tuotteet valmistaa ja tuotantoketjua valvoo satulasepän ja verhoilijan töitä aiemmin tehnyt Janne, joten kokemusta ja osaamista nahan käsittelystä löytyy. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkoin. Tuotteet tehdään ammattitaidolla käsityönä Orimattilassa."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nahka-Nasta Grip monitoimitalutin 3m, oranssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...