Nahka-Nasta Grip monitoimitalutin 3m, fuksia

29,90

Laadukas kolmeen eri pituuteen säädettävä talutin, jonka molemmissa päissä on BGB lukot. Mahdollistaa täten myös kahden koiran taluttamisen yhdellä taluttimella. Pitävää grip / antislip nauhaa oleva talutin, pitävän otteen ansiosta et tarvitse käyttää niin paljon puristusvoimaa vetävälläkään koiralla.

Talutin on leveydeltään 2 cm. Lyhyimmillään taluttimen saa noin 160 cm pituiseksi, keskirenkulaan kiinnitettäessä talutin on noin 195 cm ja pisimmillään noin 270 cm pituiseksi. Talutin on kokonaispituudeltaan 3 metriä, kun lukkoja ei ole kiinnitetty renkaisiin.

Reilut lukot omaava talutin soveltuu kaikkein isoimpienkin koirien käyttöön.

Valmisttettu käsityönä suomessa.

Varastossa

Määrä:
kpl

Kuvaus

Grip monitoimitalutin mahdollistaa koiran taluttamisen halutulla etäisyydellä, sillä se on helposti ja nopeasti säädettävissä lyhyemmäksi tai pidemmäksi, kaikkiaan kolmeen eri pituuteen. Kaunis fuksian punainen väri ja laadukkaat BGB eli ruotsinlukot viimeistelevät taluttimen.

Lisätiedot

Paino0,190 kg (kilogramma)
Mitat30 × 20 × 4 cm (senttimetri)
Materiaali

Grip

Väri

Fuksia

Brand

Nahka Nasta

"Haluamme vaalia Nahka-Nasta -tuotteiden yli kaksikymmenviisivuotista muotoilua ja varmistaa, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat laadukkaita. Asiakkaidemme ja toki myös loppuasiakkaidenkin tyytyväisyys on meille kunnia-asia.Tuotteet valmistaa ja tuotantoketjua valvoo satulasepän ja verhoilijan töitä aiemmin tehnyt Janne, joten kokemusta ja osaamista nahan käsittelystä löytyy. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkoin. Tuotteet tehdään ammattitaidolla käsityönä Orimattilassa."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nahka-Nasta Grip monitoimitalutin 3m, fuksia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...