Dogman monitoimitalutin turkoosi, 200 cm

14,9016,90

Säädettävä, heijastimellinen monitoimi talutin on kätevä, jos tarvitset koirallasi välillä lyhyempää ja välillä pidempää talutushihnaa. Talutin soveltuu myös kahden koiran samanaikaiseen taluttamiseen, hihnan molemmissa päissä olevien pistoolilukkojen ansioasta. Taluttimessa on kolme eri pituuden säätömahdollisuutta.

Taluttimen metalliosissa on näyttävä gun metal viimeistely, joten ne ovat väriltään metallinhohtoisen mustat. Talutushihnassa on heijastinnauhat molemmin puolin, jotka tuovat turvaa hämärässä ja pimeällä lenkkeilyyn. Huom, taluttimessa olevat heijastintikkaukset näkyvät selkeämmin, kuin mitä tuotekuvassa.

Talutin on maksimi pituudeltaan 200 cm ja on säädettävissä lyhyemmäksi. Saatavilla leveydeltään joko 1 cm, 1,5 cm tai 2 cm.

Kuvaus

Turkoosi, kevyt ja kapeahko monitoimitalutin, jota voidaan kahden lukon ansiosta, käyttää myös kahdella koiralla. Halutessaan talutttimen voi myös kietaista vyötärön ympäri, jolloin saat kädet vapaiksi, vaikka koira on edelleen kytkettynä.

Lisätiedot

Paino0,155 kg (kilogramma)
Mitat1,5 cm (senttimetri)
Koko

10mm x 200cm, 15mm x 200cm, 20mm x 200cm

Väri

Turkoosi

Brand

Dogman

"Vuodesta 1965 lähtien Dogman on panostanut lemmikkieläinten hyvinvointiin tuomalla markkinoille laadukkaita tuotteita kohtuuhintaan, joiden tarkoituksena on luoda iloa ja onnea kaikille perheenjäsenille!"

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dogman monitoimitalutin turkoosi, 200 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...