FinNero Ratia, säädettävä talutin 120 – 200cm, turkoosi

19,90

Onko sinulla tilanteita, joissa tarvitsisit erimittaisen taluttimen? Lenkkipolulla pidempänä, mutta kaupungissa hieman lyhyempänä?

RATIA SPORT säädettävän taluttimen saat kätevästi säädettyä itsellesi sopivaksi. Talutinta voidaan säätää lyhimmillään 120 cm ja pisimmillään 200 cm mittaisiksi.

RATIA SPORT säädettävän taluttimen käsilenkki on pehmustettu muhkealla neopreeni-materiaalilla, mikä tuo mukavuutta koiran ulkoiluttamiseen, varsinkin jos koira vetää. Heijastinraita taluttimessa ja käsilenkissä näkyy autoilijoille liikkuessa pimeällä.

Vinkki: Taluttimessa olevaan metalliseen lenkkiin voit kiinnittää kakkapussin, välkkyvän valon tai vaikka heijastimen.

Pesu: 30 asteisessa vedessä

Taluttimien mitat: Leveys 1,5 cm  ja pituus 120-200 cm

Varastossa

Määrä:
kpl

Kuvaus

FinNero Ratia, turkoosi säädettävä talutin. Taluttimen pituus on säädettävissä lyhyemmäksi tai pidemmäksi kulloisenkin tarpeen mukaan ja talushihnan käsilenkku on ihanan pehmeäksi pehmustettu.

Lisätiedot

Paino0,130 kg (kilogramma)
Mitat1,5 cm (senttimetri)

Brand

FinNero

Olemme suomalainen, eläinrakas lemikkitarvikkeiden suunnittelija ja valmistaja. Meille tärkeintä on tuotteidemme käytännöllisyys, värikkyys ja uniikki design, unohtamatta mukavuutta ja korkeaa laatua. Mallistoistamme löydät Suomessa suunnitellut taluttimet, valjaat, pannat, narttusuojat, urosvyöt ja monet muut tuotteet eläinystävälllesi. Haluamme tarjota lemmikillesi vain parasta, aivan kuten sinäkin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FinNero Ratia, säädettävä talutin 120 – 200cm, turkoosi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...