For My Dogs, säädettävä monivärinen talutin

17,9018,90

Kaunis, himmeästi hohtavasta kankaasta valmistettu säädettävä talutin, joka on tarvittaessa helppo pidentää 190 cm pitkäksi tai lyhentää 100 cm lyhyeksi. Säädön voi tehdä taluttimen ollessa kiinni koiran kaulapannassa tai valjaissa. Taluttimissa on kaunis kangas, jossa on lumihiutaleita ja vaikka talutin on mukavan värikäs, niin se on silti hillityn näköinen. Metalliosat ovat kromin väriset. Talutinta on saatavilla kahtena eri leveytenä; S koossa leveys on 1,6 cm ja M -koossa 2 cm. Taluttimiin on saatavissa myös yhteensopiva puolikiristyvä panta. Valmistaja For My Dogs.

Koot:
S – Leveys 1.6 cm minimi 100 cm ja maksimi pituus 190 cm, lukon pituus 5 cm
M – Leveys 2.0 cm minimi 100 cm ja maksimi pituus 190 cm, lukon pituus 7 cm

Kuvaus

Pituudeltaan säädettävä, monivärinen koiran talutin. Säädettävissä oleva kangastalutin on saatavissa mitä ihastuttavimmalla, herkällä kuosilla.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Leveys:

S 1,6 cm x 190 cm, M 2 cm x 190 cm

Brand

For My Dogs

Valmistaja For My Dogs, jonka tavoitteena on valmistaa mahdollisimman laadukkaita ja ainutlaatuisia tuotteita, jotka yhdistävät tyylikkyyden, mukavuuden sekä käytännöllisyyden. ”Tuotteiden korkea laatu, tarkka suunnittelu ja tyylikäs ulkonäkö täyttävät muoti -ja laatutietoisimmankin lemmikin ja omistajan vaatimukset.”

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “For My Dogs, säädettävä monivärinen talutin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...