FinNero Snow Sport – säädettävä talutin 110-185 cm, keltainen

18,9019,90

Onko sinulla tilanteita, joissa joudut kieputtamaan talutinta lyhyemmäksi, mutta haluat kuitenkin suoda toisaalla koirallesi tilaisuuden liikkua vapaammin?

SNOW SPORT säädettävä talutin on ratkaisu tähän pulmaan. Talutinta voidaan säätää sinulle sopivaksi lyhimmillään 110 cm ja pisimmillään 185 cm mittaiseksi. Saatavissa kahtena eri leveytenä (leveys on siis taluttimen harmaan nauhaosuuden leveys, pehmustettu osuus on tätä leveämpi).

SNOW SPORT – talutin soveltuu nimestään huolimatta mainiosti muihinkin vuodenaikoihin. Pirteän keltaisen värinen taluttimen käsilenkki on ihanan pulleaksi pehmustettu, mikä tuo sinulle lisämukavuutta koiran ulkoiluttamiseen. Autoilijat näkevät valoissa loistavan taluttimen helposti, koska taluttimessa on molemmin puolin sekä koko sen pituudelta kauniilla kuosilla olevaa heijastavaa nauhaa. Tämä tuo turvaa teille molemmille pimeällä ja hämärissä ulkoiltaessa.

Kuvaus

FinNero Snow Sport pituudeltaan säädettävä talutin, keltainen. FinNero :n säädettävä kangastalutin, jossa on miellyttäväksi topattu käsilenkki ja heijastinnauhaa kauttaaltaan.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko:

1,5 cm x 110 – 185 cm, 2 cm x 110 – 185 cm

Brand

FinNero

Olemme suomalainen, eläinrakas lemikkitarvikkeiden suunnittelija ja valmistaja. Meille tärkeintä on tuotteidemme käytännöllisyys, värikkyys ja uniikki design, unohtamatta mukavuutta ja korkeaa laatua. Mallistoistamme löydät Suomessa suunnitellut taluttimet, valjaat, pannat, narttusuojat, urosvyöt ja monet muut tuotteet eläinystävälllesi. Haluamme tarjota lemmikillesi vain parasta, aivan kuten sinäkin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FinNero Snow Sport – säädettävä talutin 110-185 cm, keltainen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...