Rukka Cozy – puolikiristyvä panta, tomaatinpunainen

6,907,90

Edullinen ja laadukas Rukka Cozy – puolikiristyvä panta on väriltään oranssinpunainen. Erityisen kudontatavan ansiosta panta on sileää ja pehmeää neulosta, joten se tuntuu miellyttävältä koiran kaulassa. Panta on helppo ja nopea sujauttaa koiran kaulaan ja siitä pois. Metalliosissa on näyttävä Gun Metal -viimeistely, eli osat ovat väriltään mustan metallinhohtoiset.

XS – kokoisen pannan leveys on 2 cm ja S-kokoisen 2,5 cm, kiristyvä osuus on molemmissa noin 10 cm. Kokovalikossa on pannan mitta kiristyneenä sekä täysmittaisena.

Panta on vesipestävä ja siinä on heijastavat tikkaukset kahdessa rivissä sekä heijastava Rukka-logo.

Kuvaus

Rukka puolikiristyvä panta on väriltään tomaatin punainen. Panta on mukavaa materiaalia, se on kestävä muttei karkea tai liian jämäkkä. Pannassa on tyylikkäät mustatt metalliosat, jotka sopivat oranssin punaisen värin kanssa ihailtavasti.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

XS 25 – 35 cm, S 35 – 45 cm

Brand

Rukka Pets

"Rukka Pets -tuotteet on suunniteltu tukemaan lemmikkisi päivittäistä toimintaa erilaisissa sääolosuhteissa. Tuotteemme ovat kehitetty kestämään aktiivista elämää säässä kuin säässä, ollen kestävää ja käytännöllistä suomalaista laatua - lemmikkisi suosikkiväreissä!"