For My Dogs, Puolikiristyvä kangaspanta monivärinen

12,95

Hienon näköistä kevyesti hohtavaa kangasta oleva puolikiristyvä panta, jonka metallirenkaat ovat kromin väriset. Panta on helppo ja nopea sujauttaa koiran kaulaan ja kaulasta pois. Pannassa on kauniita lumihiutaleita ja se on mukavan värikäs olematta kuitenkaan liian räikeä. Panta on sileää ja kevyttä, mutta vahvaa kangasta. Pannoissa kiristyvän osuuden pituus on 8 cm. Huomioithan, että pannan tulee mahtua helposti koiran pään yli kaulaan.

Pantoihin on saatavissa myös yhteensopivat taluttimet. Valmistaja For My Dogs.

Koot:
M – Leveys 2,0 cm, kaulanympärys 34-44 cm lisäksi kiristyvä osuus 8cm
L – Leveys 2,5 cm, kaulanympärys 42-54 cm lisäksi kiristyvä osuus 8cm

Kuvaus

Puolikiristyvä kangaspanta on säädettävissä ja saatavissa mitä ihastuttavimmalla, herkällä kuosilla. Pannan materiaali on miellyttävän tuntuista ja sileää koiran kaulaa vasten. Tyylikäs panta, johon on saatavissa myös yhteensopiva monitoimitalutin.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko:

M 34-44 cm, L 42-54 cm

Brand

For My Dogs

Valmistaja For My Dogs, jonka tavoitteena on valmistaa mahdollisimman laadukkaita ja ainutlaatuisia tuotteita, jotka yhdistävät tyylikkyyden, mukavuuden sekä käytännöllisyyden. ”Tuotteiden korkea laatu, tarkka suunnittelu ja tyylikäs ulkonäkö täyttävät muoti -ja laatutietoisimmankin lemmikin ja omistajan vaatimukset.”

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “For My Dogs, Puolikiristyvä kangaspanta monivärinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...