Jokke Niko, säädettävä puolikiristyvä nahkapanta

19,90

Tukeva ja säädettävä puolikiristyvä nahkapanta. Pannan metalliosat ovat kromin väriset. Sisävuorena pannassa on ruskea pehmeä kotimainen hirvennnahka, ulkopuolella on jämäkämpi mustan värinen nahka, pannan kestävyyttä on lisäämässä sen sisälle ommeltu nylonnauha. Pannoissa on soljella oleva säätömahdollisuus, alla tarkemmat mitat pantojen pituuksista säädön avulla.

45-64 cm pannassa kiristyvän ketjun pituus on noin 13 cm, panta säätyy siis pienimmillään 45 cm (ketjun ollessa kiristyneenä) ja tällöin pannan kokonaispituus ketjun kanssa on 58 cm. Kun solkiosuus on säädetty isoimpaan mahdolliseen kokoon on pannan pituus 50 cm (ketjun ollessa kiristyneenä) ja tällöin pannan kokonaispituus ketjun kanssa on noin 64 cm. Näiden pienimmän ja isoimman säädön väliin jää kaksi reikää, joten panta säätyy hyvin näiden mittojen väliin jäävälle koiralle.

50-69 cm pannassa kiristyvän ketjun pituus on noin 13 cm, panta säätyy siis pienimmillään 50 cm (ketjun ollessa kiristyneenä) ja tällöin pannan kokonaispituus ketjun kanssa on 64 cm. Kun solkiosuus on säädetty isoimpaan mahdolliseen kokoon on pannan pituus 55 cm (ketjun ollessa kiristyneenä) ja tällöin pannan kokonaispituus ketjun kanssa on noin 69 cm. Näiden pienimmän ja isoimman säädön väliin jää kolme reikää, joten panta säätyy hyvin näiden mittojen väliin jäävälle koiralle.

55-74 cm pannassa kiristyvän ketjun pituus on noin 13 cm, panta säätyy siis pienimmillään 55 cm (ketjun ollessa kiristyneenä) ja tällöin pannan kokonaispituus ketjun kanssa on 69 cm. Kun solkiosuus on säädetty isoimpaan mahdolliseen kokoon on pannan pituus 60 cm (ketjun ollessa kiristyneenä) ja tällöin pannan kokonaispituus ketjun kanssa on noin 74 cm. Näiden pienimmän ja isoimman säädön väliin jää kolme reikää, joten panta säätyy hyvin näiden mittojen väliin jäävälle koiralle.

Kaikki koot ovat leveydeltään 2,5 cm.

Valmistaja Jokke.

Kuvaus

Vankka isohkon koiran näyttävä panta, jossa on mukavasti säätömahdollisuutta.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko:

45-64 cm, 50-69 cm, 55-74 cm

Brand

Jokke

Koiraystävälliset tuotteet jo sadan vuoden kokemuksella! Aidon pintanahan ominaisuudet tekevät siitä taluttimiin ja pantoihin ylivoimaisen materiaalin; se on miellyttävä talutinta pitävään käteen, pehmeä koiran kaulaan, kestää erilaiset säävaihtelut, tuotetaan Euroopan Unionin alueella ja on  ruokatuotannon sivutuote. Tuotteemme valmistetaan Kälviällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jokke Niko, säädettävä puolikiristyvä nahkapanta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...