Nahka-Nasta, Nahkainen näyttelytalutin 70 cm, ruskea punottu

18,9019,90

Varsinkin keskikokoisille ja isommille koirille hyvin soveltuva vahvempi nahkainen näyttelytalutin. Talutin on valmistettu laadukkaasta ruskeasta rasvanahasta ja se on miellyttävä pitää kädessä. Näyttelytaluttimessa on kestävä ja laadukas kromin / hopeanvärinen BGB – lukko.

Taluttimella on pituutta 70 cm ja se on saatavissa kahtena eri leveytenä.

Valmistaja kotimainen Nahka-Nasta

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Nahkainen näyttelytalutin soveltuu mainiosti keskikokoisille ja isoille koirille. Näyttelytaluttimessa on vahva BGB lukko. Valmistettu käsityönä Orimattilassa ja liitoskohdat ovat tässä mallissa punottuja. Talutinta on saatavilla myös ommeltuna vaihtoehtona.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Leveys:

0,8 x 70 cm, 1,2 cm x 70 cm

Brand

Nahka Nasta

"Haluamme vaalia Nahka-Nasta -tuotteiden yli kaksikymmenviisivuotista muotoilua ja varmistaa, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat laadukkaita. Asiakkaidemme ja toki myös loppuasiakkaidenkin tyytyväisyys on meille kunnia-asia.Tuotteet valmistaa ja tuotantoketjua valvoo satulasepän ja verhoilijan töitä aiemmin tehnyt Janne, joten kokemusta ja osaamista nahan käsittelystä löytyy. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkoin. Tuotteet tehdään ammattitaidolla käsityönä Orimattilassa."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nahka-Nasta, Nahkainen näyttelytalutin 70 cm, ruskea punottu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *