Jokke Äkäs, puolikiristyvä nahkapanta, ruskea

16,90

Ihanan pehmeästä nahkasta valmistettu puolikiristyvä panta, kromin värisellä ketjulla. Pannoissa on ommeltuna heijastimellinen nauha joka on tuomassa kestävyyttä pantaan ja näkyvyyttä myös pimeässä liikuttaessa. Valikossa oleva pituus on koko pannan pituus, jossa on siis mukana kiristyvän ketjuosan pituus (joka on noin 8,5 cm). Huomioithan siis, että pannan tulee mahtua koiran pään ylitse kaulaan tässä maksimimitassaan. Pantojen leveys on 2,5 cm.

Valmistaja Jokke.

Kuvaus

Jokke Äkäs, puolikiristyvä nahkapanta, ruskea on pehmeää nahkaa oleva kaulapanta koiralle. Päälipuolelle ommellussa koristenauhassa on heijastavaa lankaa mukana. Pannan ketjuosuus on kromin värinen.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
Mitat2 cm (senttimetri)
Koko:

40cm, 45cm, 50cm

Brand

Jokke

Koiraystävälliset tuotteet jo sadan vuoden kokemuksella! Aidon pintanahan ominaisuudet tekevät siitä taluttimiin ja pantoihin ylivoimaisen materiaalin; se on miellyttävä talutinta pitävään käteen, pehmeä koiran kaulaan, kestää erilaiset säävaihtelut, tuotetaan Euroopan Unionin alueella ja on  ruokatuotannon sivutuote. Tuotteemme valmistetaan Kälviällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jokke Äkäs, puolikiristyvä nahkapanta, ruskea”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...