Jokke Nauvo, puolikiristyvä ruskea nahkapanta

16,90

Pienehköille koirille sopiva kaulapanta. Ruskea puolikiristyvä nahkapanta, hopean / kromin värisellä ketjulla. Heijastinnauha tuo kestävyyttä pantaan ja auttaa näkymään hämärässä ja pimeässä. Panta on helppo ja nopea pukea koiralle sekä riisua koiralta.

Pannan sisäosa, joka on koiran kaulaa vasten, on pehmoista ruskeaa nahkaa ja panta on leveydeltään 2 cm. Valikossa näkyy pannan koko kiristyneenä ja kokonaispituudessaan. Mittaathan koiran päänympäryksen, jotta panta mahtuu isoimmillaan ollessaan helposti koiran kaulaan.

Valmistaja kotimainen Jokke.

Kuvaus

Jokke Nauvo, puolikiristyvä ruskea nahkapanta. Nahkainen, heijastinnauhalla vahvistettu puolikiristyvä kaulapanta. Mukavan pehmeästä nahkasta valmistettu pienen ja pienehkön keskikokoisen koiran panta. Puolikiristyvä panta on helppo sujauttaa koiran kaulaan sekä riisua koiralta.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

20-30 cm, 25-35 cm, 30-40 cm

Materiaali

Kangas, Metalli, Nahka

Väri

Kromi, Musta, Ruskea

Brand

Jokke

Koiraystävälliset tuotteet jo sadan vuoden kokemuksella! Aidon pintanahan ominaisuudet tekevät siitä taluttimiin ja pantoihin ylivoimaisen materiaalin; se on miellyttävä talutinta pitävään käteen, pehmeä koiran kaulaan, kestää erilaiset säävaihtelut, tuotetaan Euroopan Unionin alueella ja on  ruokatuotannon sivutuote. Tuotteemme valmistetaan Kälviällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jokke Nauvo, puolikiristyvä ruskea nahkapanta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...