Nahka-Nasta nahkainen säädettävä näyttelytalutin

17,90

Laadukkaasta rasvanahkasta valmistettu talutin ja panta yhdistelmä, joka soveltuu varsinkin isommille koirille näyttely käyttöön. Talutinta on saatavissa joko mustana tai tummanruskeana, molemmissa taluttimissa on mustan väriset metalliosat. Talutin on leveydeltään 0,8 cm. Kaulapanta osuus (kaulanympärys) säätyy maksimissaan aina 60 cm tai 85 cm asti ja on portaattomasti säädettävissä pienemmäksi. Talutinosuus on 60 cm saakka säätyvän pannan taluttimessa 95 cm pituinen, mitattuna pannan säätövaran jälkeen olevista niiteistä aina käsilenkun loppuun asti. 85 cm pannan taluttimessa, talutin osuus on 90 cm.

Valikossa taluttimet on listattu pannan maksimikoon mukaan.

Tuotetunnus (SKU): NN-säädettävä-näyttelytalutin Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Nahkainen säädettävä näyttelytalutin isohkoille keskikokoisille ja isoille koirille. Leveyttä taluttimella sekä pannalla on 0,8 cm ja pantaosuus säätyy aina 60 cm tai 85 cm asti.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Väri

Musta, Tummanruskea

Materiaali

Nahka

Koko

60 cm, 85 cm

Brand

Nahka Nasta

"Haluamme vaalia Nahka-Nasta -tuotteiden yli kaksikymmenviisivuotista muotoilua ja varmistaa, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat laadukkaita. Asiakkaidemme ja toki myös loppuasiakkaidenkin tyytyväisyys on meille kunnia-asia.Tuotteet valmistaa ja tuotantoketjua valvoo satulasepän ja verhoilijan töitä aiemmin tehnyt Janne, joten kokemusta ja osaamista nahan käsittelystä löytyy. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkoin. Tuotteet tehdään ammattitaidolla käsityönä Orimattilassa."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nahka-Nasta nahkainen säädettävä näyttelytalutin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...