Jokke Nahkainen näyttelytalutin, noutajatalutin mallinen

26,9028,90

Laadukkaasta pehmeästä pintanahasta valmistettu ohut Petit (paksuudeltaan vain 0,7 cm) näyttelytalutin. Talutin on malliltaan noutajatalutin eli pantaosuus on säädettävissä portaattomasti ja se kiristyy, jos koira vetää. Taluttimen pituus on kokonaismitta eli se sisältää myös pannan osuuden. Talutin on pehmeästä nahkasta valmistettu ja näin ollen erittäin miellyttävä kädessä.

Taluttimet on valmistettu Suomessa, valmistaja Jokke

Kuvaus

Nahkainen näyttelytalutin on noutajatalutin mallinen ja se on ohut ja pyöreäksi ommeltu. Nahkaisessa näyttelytaluttimessa on kiinteä kokonaan kiristyvä pantaosuus. Huomioithan, että talutin on todella ohut ja valmistettu pehmeästä nahkasta, joten isojen ja voimakkaiden koirien omistajia suosittelemme valitsemaan paksumman ja vahvemman taluttimen.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Väri

Ivalo, valkoinen 100 cm (kovempaa nahkaa), Valkoinen 120 cm, Vaaleanruskea 120 cm, Vaaleanruskea 180 cm, Musta 120 cm, Musta 180 cm

Brand

Jokke

Koiraystävälliset tuotteet jo sadan vuoden kokemuksella! Aidon pintanahan ominaisuudet tekevät siitä taluttimiin ja pantoihin ylivoimaisen materiaalin; se on miellyttävä talutinta pitävään käteen, pehmeä koiran kaulaan, kestää erilaiset säävaihtelut, tuotetaan Euroopan Unionin alueella ja on  ruokatuotannon sivutuote. Tuotteemme valmistetaan Kälviällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jokke Nahkainen näyttelytalutin, noutajatalutin mallinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...