Nahka-Nasta noutajatalutin mallinen, ohut näyttelytalutin

14,90

Tämä pyöreä, noutajatalutin mallinen, näyttelytalutin on todella miellyttävän tuntuinen kädessä. Talutin on saatavissa joko mustana tai ruskeana. Kokonaispituus taluttimella on 120 cm ja paksuudeltaan näyttelyhihna on vain 0,7 cm. Taluttimen metalliosat ovat kromin / hopean väriset. Talutin on valmistettu laadukkaasta Italialaisesta keinonahasta, joka on mukavan pehmeää ja taipuisaa, lisäksi taluttimen sisällä kulkee vahvistusnaru.

Kuvaus

Kotimaisen Nahka-Nastan valmistama ohut noutajatalutin mallinen, näyttelytalutin kiinteällä ja kokonaan kiristyvällä pannalla.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Väri

Musta, Tummanruskea

Brand

Nahka Nasta

"Haluamme vaalia Nahka-Nasta -tuotteiden yli kaksikymmenviisivuotista muotoilua ja varmistaa, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat laadukkaita. Asiakkaidemme ja toki myös loppuasiakkaidenkin tyytyväisyys on meille kunnia-asia.Tuotteet valmistaa ja tuotantoketjua valvoo satulasepän ja verhoilijan töitä aiemmin tehnyt Janne, joten kokemusta ja osaamista nahan käsittelystä löytyy. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkoin. Tuotteet tehdään ammattitaidolla käsityönä Orimattilassa."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nahka-Nasta noutajatalutin mallinen, ohut näyttelytalutin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *