Nahka-Nasta säädettävä nahkatalutin 0,8 x 200 cm

30,90

Laadukkaasta rasvanahasta valmistettu talutin, jonka pituutta voidaan säätää. Talutinta voidaan käyttää kahden koiran talutukseen, sillä taluttimessa on kaksi laadukasta ja kestävää krominväristä BGB-lukkoa. Talutin voidaan myös tarvittaessa lyhentää, kiinnittämällä toinen lukko jompaan kumpaan taluttimen metallirenkaista. Lähimpään renkulaan kiinnitettynä talutin on noin 180 cm mitaltaan ja kauimmaisempaan kiinnitettynä talutin lyhenee noin 112 cm. Talutushihna on 0,8 cm leveä ja kokonaispituudeltaan 200 cm.

Talutin on kapea ja verrattain kevyt soveltuen mainiosti pienehköille ja pienille keskikokoisille koirille.

Varastossa

Määrä:
kpl

Kuvaus

Nahkainen monitoimitalutin kahdella O-renkaalla ja kahdella BGB- lukolla. Kahden lukon ansiosta voi talutinta käyttää myös kahden koiran ulkoilutukseen. Talutinta on myös kätevä ja helppo säätää tarvittaessa lyhyemmäksi tai pidemmäksi.

Lisätiedot

Paino0,130 kg (kilogramma)
Mitat0,8 cm (senttimetri)

Brand

Nahka Nasta

"Haluamme vaalia Nahka-Nasta -tuotteiden yli kaksikymmenviisivuotista muotoilua ja varmistaa, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat laadukkaita. Asiakkaidemme ja toki myös loppuasiakkaidenkin tyytyväisyys on meille kunnia-asia.Tuotteet valmistaa ja tuotantoketjua valvoo satulasepän ja verhoilijan töitä aiemmin tehnyt Janne, joten kokemusta ja osaamista nahan käsittelystä löytyy. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkoin. Tuotteet tehdään ammattitaidolla käsityönä Orimattilassa."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nahka-Nasta säädettävä nahkatalutin 0,8 x 200 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *