Punasävyiset taluttimet

4,90

Mukavan tuntuinen, pyöreä talutin, punaisen eri sävyissä. Saatavissa kahtena eri pituutena. Pituudeltaan lyhyempi talutin on noin 115 cm ja pidempi noin 120 cm.Lyhyemmän taluttimen paksuus on alle 1 cm ja paksumman noin 1,4 cm. Taluttimet on koon mukaan jaoteltu valikkoon S ja M kokoisina. Lyhyemmässä S-kokoisessa taluttimessa on pienempi lukko (5,5 cm pituudeltaaan), joten se sopii hyvin pennuille ja pienille koirille sekä muille pienehköille lemmikeille. Tuotekuvassa näkyvät S ja M -kokoinen vierekkäin, jotta paksuus ero ja lukon koko olisi helpompi havaita. Talutushihnan kunkin värisävyn näet paremmin valitsemalla valikosta halutun värin.

Taluttimiin on saatavissa myös niihin sopivat kevyet valjaat, joissa on paljon säätövaraa. Tällöin valitse samaa numeroa olevat valjaat ja hihna niin saat toisiinsa sopivan parin!

Kuvaus

Punasävyiset taluttimet lemmikille. Punaisen eri sävyjä olevat kangastaluttimet, kromin / hopean värisellä pistoolilukolla. Taluttimet soveltuvat niin pienille koirille, kissoille, kaneille, marsuille kuin freteillekkin.

Edullinen talutin, vaikka pentupakettiin.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko:

S 0,9 x 115 cm, M 1,4 cm x120 cm

Värisävy:

1. Vaaleanpunainen ja musta, 2. Punainen ja vaaleanpunainen, 3. Tummanpunainen ja musta, 4. Punainen ja valkoinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Punasävyiset taluttimet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...