Jokke Softis – ruutukuosiset, leveät, puolikiristyvät pannat

19,90

Pehmeät, kevyet, leveät ja elegantit Softis-pannat sopivat erityisen hyvin herkkäkaulaisille koirille. Leveytensä ansiosta panta kohdistaa vetorasituksen laajemmalle alueelle. Kiristyvässä osuudessa ei ole karvaa kuluttavaa ketjua, vaan sekin on kankainen ja leveä. Nämä ovat todella miellyttäviä pantoja koiran kaulaan.

30 ja 35 cm pannat ovat pehmusteen leveydeltään 3,5 cm isommat koot ovat 4 cm (ja kiristyvä osuus 30 ja 35 cm on leveydeltään 2 cm, isommissa 2,5 cm).

Huom! Kokovalikossa oleva mitta on pannan minimikoko, kiristyvä osuus on tähän +5 cm, joten esim. 30 cm maksimi ympärysmitta on 35 cm. Huomioithan, että pannan tulee mahtua sujuvasti koiran pään ja korvien yli kaulaan.

Kuvaus

Jokke Softis ruutukuosinen leveä puolikiristyvä panta, joko punaisena tai beigenä. Pehmeä ja leveä kaulapanta on miellyttävä koiran kaulassa. Puolikiristyvä panta on nopea sekä helppo pukea että riisua.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Väri:

Ruskea, Punainen

Koko:

25 cm, 30 cm, 35 cm, 40 cm, 45 cm

Brand

Jokke

Koiraystävälliset tuotteet jo sadan vuoden kokemuksella! Aidon pintanahan ominaisuudet tekevät siitä taluttimiin ja pantoihin ylivoimaisen materiaalin; se on miellyttävä talutinta pitävään käteen, pehmeä koiran kaulaan, kestää erilaiset säävaihtelut, tuotetaan Euroopan Unionin alueella ja on  ruokatuotannon sivutuote. Tuotteemme valmistetaan Kälviällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jokke Softis – ruutukuosiset, leveät, puolikiristyvät pannat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...