Sertinnoutaja punottu helminäyttelytalutin, eri värejä

14,90

Sertinnoutaja on noutajatalutin mallinen näyttelyhihna, jota koristaa kauniit helmet. Näyttelyhihnassa on siis kokonaan kiristyvä pantaosuus samassa. Pannan saa portaattomasti säädettyä ja isoimmillaan pantaosuus voidaan levittää aina noin 80 cm asti, joten saat myös halutesssasi pannan löystytettyä kaulalle, koiraa esittäessäsi.

Näyttelytalutin on saatavissa joko käsilenkulla tai ilman, jolloin taluttimen lopussa on käsilenkun sijaan hapsut. Näyttelytalutin on käsityönä valmistettu ja punottu 2mm vahvuisesta satiininyöristä. Taluttimen punos on vahvuudeltaan 0,5 cm. Talutin hapsuilla on kokonaispituudeltaan noin 145 cm ja käsilenkulla oleva on vähän pidempi, noin 165 cm. Huomioithan, että edellä mainituissa mitoissa on mukana pantaosuuskin. Taluttimessa on ensimmäinen isompi helmirypäs 80 cm päässä (mitassa siis kaulapannan osuus mukana). Pienenpi helmiykelmä on taluttimen lopussa lähellä käsilenkkua tai tupsullisissa taluttimissa juuri ennen hapsuja. Huom, vaaleanruskean värisissä hihnoissa on keskihelmen vieressä kirkkaiden strassien sijaan vaalenruskeat strassit, nähtävissä paremmin omassa kuvassaan, kun valitset kyseisen tuotteen valikosta.

Nimestään huolimatta emme valitettavasti voi luvata, että Serti saadaan taluttimen avulla, mutta toivomme toki kaikille tasapuolisesti menestystä näyttelykehään!

Kuvaus

Punottu helminäyttelytalutin, noutajatalutin mallinen panta ja talutin yhdistelmä. Kauniissa väreissä saatavilla oleva näyttelytalutin, joko kädensijalla tai söpöillä hapsuilla. Sertinnoutaja näyttelytaluttimessa on oikeaan kokoon kiristyvä panta samassa.

Lisätiedot

Paino0,055 kg (kilogramma)
Mitat16 × 10 × 1 cm (senttimetri)
Väri

Vaaleanruskea hapsuilla, Vaaleanruskea käsilenkulla, Valkoinen hapsuilla, Valkoinen käsilenkulla, Tummanruskea hapsuilla, Tummanruskea käsilenkulla, Musta hapsuilla, Musta käsilenkulla

Materiaali

Helmiä, Metalli, Satiininyöri

Brand

Kaikkea Kaverille

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sertinnoutaja punottu helminäyttelytalutin, eri värejä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *