Jokke Softis pehmeä, leveä puolikiristyvä panta

19,90

Pehmeät, kevyet, leveät ja elegantit Softis-pannat sopivat erityisen hyvin herkkäkaulaisille koirille. Leveytensä ansiosta panta kohdistaa vetorasituksen laajemmalle alueelle. Kiristyvässä osuudessa ei ole karvaa kuluttavaa ketjua. 30 cm pannat ovat leveydeltään 3,5 cm ja isommat ovat 4 cm. Kiristyvä nauhaosuus 30 cm pannassa on leveydeltään 2 cm ja isommissa pannoissa 2,5 cm. Nämä pannat ovat nimensä mukaisesti ihanan pehmoja ja miellyttäviä koiran kaulassa, lisäksi panta on helppo ja nopea sujauttaa koiran kaulaan.

Huom! Kokovalikossa oleva mitta on pannan minimikoko, kiristyvä osuus on tähän +5 cm, joten esim. 30 cm maksimi ympärysmitta on 35 cm. Huomioithan, että pannan tulee maksimimitassaan mahtua helposti koiran pään yli kaulaan.

Kuvaus

Jokke Softis leveä puolikiristyvä panta. Pehmustettu puolikiristyvä kaulapanta on helppo ja nopea laittaa koiran kaulaan ja se on myös mukava käyttäjälleen. Pantoihin on saatavissa myös yhteensopiva talutin.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko:

30 cm, 35 cm, 40 cm, 45 cm

Brand

Jokke

Koiraystävälliset tuotteet jo sadan vuoden kokemuksella! Aidon pintanahan ominaisuudet tekevät siitä taluttimiin ja pantoihin ylivoimaisen materiaalin; se on miellyttävä talutinta pitävään käteen, pehmeä koiran kaulaan, kestää erilaiset säävaihtelut, tuotetaan Euroopan Unionin alueella ja on  ruokatuotannon sivutuote. Tuotteemme valmistetaan Kälviällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jokke Softis pehmeä, leveä puolikiristyvä panta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...