Trimmauskivi ovaali, valkoinen

5,90

Alkuun voi tuntua vieraalta ajatukselta käyttää koiran nyppimisessä apuna trimmauskiveä, mutta ne ovat oiva apuri halutessasi koirallesi trimmauksen jälkeen luonnollisen näköisen lopputuloksen. Kiven avulla voit tehostaa nyppimistä käsin, tarvitsematta niin paljon puristusvoimaa sekä poistat irtoamassa olevat karvat helposti karkea tai karkeahko karvaisen koiran turkista ja saat viimeistellymmän lopputuloksen. Tällä pitkään kestävällä trimmauskivellä poistat nopeasti myös esimerkiksi vaatteesta, sohvan päältä, lemmikin pedistä tai muulta kankaiselta pinnalta koiran karvat, vain liuttamalla kiveä kevyesti kankaan päällä.

Valkoinen trimmauskivi soveltuu varsinkin valkoisille ja vaaleille koirille, sillä se ei juurikaan jätä turkkiin mitään väriä, kuten tummemmat nyppimiskivet saattavat. Ovaalin mallinen trimmauskivi on myös valmistettu tiiviimmästä materiaalista, joten se säilyttää muotonsa ja kestää käytössä pidempään, kuin huokoisemmat trimmauskivet. Ovaalin muotonsa ansiosta trimmauskivi mahtuu kämmeneen hyvin ja sitä on helppo, kevyt ja miellyttävä käyttää.

Trimmauskivi soveltuu terriereiden, snautsereiden ja muiden karkeakarvaisten nypittävien rotujen turkin nyppimiseen. Soveltuu myös spanielien turkin viimeistelyyn ja lyhytkarvaisille koirille irtokarvojen poistamiseen. Trimmauskiven pituus on 8,5 cm, leveys 4,9 cm ja korkeus noin 2 cm. Valmistettu hohkakivestä.

Vain 1 varastossa

Määrä:
kpl
Tuotetunnus (SKU): 5420031931534 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Trimmauskivi soveltuu mainiosti käsinnyppimisessä avuksi, hyvän otteen saantiin. Saat myös kiven epätasaisen pinnan avulla napattua irtonaiset karvat vain liuttamalla kiveä koiran turkkia vasten. Myöskin leikatun tai liian terävällä veitsellä nypityn koiran turkin saat ehostettua entiselleen, vetämällä pehmeät karvat alas säännöllisin väliajoin, jolloin tulee taas mahdollisuus karkeille karvoille kasvaa takaisin.

Kevyt ja helppo käyttää. Huomaathan ettei nyppimisen tulisi satuttaa koiraasi, vaan tarkoituksena on poistaa jo irtoamassa oleva ja kuollut karva, jonka tulisi irrota helposti.

Lisätiedot

Paino0,055 kg (kilogramma)
Mitat8,5 × 5 × 3 cm (senttimetri)

Brand

Show Tech

Show Tech on asiantuntijuuden tuloksena syntynyt tuotemerkki, joka on osoitus laadusta ja kilpailukykyisestä hinnoittelusta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...