Trixie, Jyrsijän ruokintapallo Ø 8 tai 12 cm

4,905,90

Tyylikäs mustaksi maalattu, metallinen jyrsijän tai kanin ripustettava ruokintapallo. Voit täyttää pallon heinällä tai tuoreruualla (esim. salaatilla, omenanlohkoilla) ja lemmikkisi saa puuhaa syödessään sekä ruoka pysyy puhtoisena, kun se ei ole maassa talloontumassa.

Voit halutessasi myös tarjota pienlemmikillesi virikettä ja kivaa puuhaa ripustamalla pallon herkkuineen paikkaan, jonne sen pitää kiipeillä tai keksiä tiensä. Näin pysyy mieli virkeänä ja lemmikkisi tyytyväisenä.

Saatavissa kahdesssa eri koossa. Kuvassa isompi kokoinen ruokinta pallo on täytetty heinällä ja siinä on täyttöluukku aukinaisena. Kuvassa tyhjänä oleva on pienemmän kokoinen ruokintapallo. Isomman pallon halkaisija on 12 cm ja pienemmän 8 cm.

Tuotetunnus (SKU): 61821 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Jyrsijän ruokinta pallo soveltuu myös kaneille. Kätevä roikkuva, pallon mallinen ruoka pidike jonka ansiosta lemmikkisi saa puuhaa syödessään ja ruokakin pysyy puhtoisena. Sisältää ketjun ja nipsun, jolla ruoka pallo voidaan kiinnittää esimerkiksi häkin pinnoihin

Saatavissa kahdesssa eri koossa.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

Ø 8 cm, Ø 12 cm

Materiaali

Metalli

Väri

Musta

Brand

Trixie

"TRIXIE on seuranasi aina lemmikkiäsi syntymästä vanhuuteen, kotona ja retkillä, harrastuksissa ja lenkkipolulla sekä kaikkiin vuodenaikoihin sopivilla tuotteilla.Emme ota vain huomioon kaikkien rotujen erilaisia ​​mieltymyksiä ja tarpeita, vaan pidämme silmällä myös ajankohtaisia ​​trendejä.       TRIXIE tuotteista löytyy jokaiselle eläinystävälle sopivia tarvikkeita. Tämä ei johdu vain 6 500 tuotteen laajasta tuotevalikoimastamme, vaan myös erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trixie, Jyrsijän ruokintapallo Ø 8 tai 12 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...