Trixie kaksirivinen puolikiristyvä ketjupanta

7,9012,90

Puolikiristyvä ketjupanta, jossa on ketjua kahdessa rivissä. Perinteistä puolikiristävää ketjupantaa leveämpi ja näin ollen myös näyttävämpi puolikiristävä ketjukaulain on kromattu kiiltäväksi. Puolikiristyvä panta on helppo ja nopea pukea koiralle.

Pannan kokoa pohtiessasi, suosittelemme mittaamaan koiran päänympäryksen (korvien kohdalta), näin saat tietoosi isoimman mitan, jonka yli pannan olisi mahduttava sujuvasti, saadaksesi pannan koiran kaulaan. Huomioithan, että valikossa on kokona pannan maksimimitta kiristyvän osuuden ollessa mukaan laskettuna. Kaikkien pantojen kaksirivisen ketjuosuuden leveys on 1,8 cm.

Koot (pannan kokonaispituus ja siihen sisältyvä kiristyväosuus):
27 cm, kiristyväosuus 9 cm
33 cm, kiristyväosuus 9 cm
36 cm, kiristyväosuus 10 cm
43 cm, kiristyväosuus 10 cm
50 cm, kiristyväosuus 10 cm
54 cm, kiristyväosuus 11 cm

Tuotetunnus (SKU): 2240-2245 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Kaksirivinen puolikiristyvä ketjupanta, on helppo sujauttaa koiran kaulaan ja kaulasta pois. Hienon näköinen kaulapanta, jossa on mukavasti leveyttä.

Lisätiedot

Paino0,072 kg (kilogramma)
Mitat15 × 10 × 1,8 cm (senttimetri)
Koko

27 cm, 33 cm, 36 cm, 43 cm, 50 cm, 54 cm

Materiaali

Metalli

Väri

Kromi

Brand

Trixie

"TRIXIE on seuranasi aina lemmikkiäsi syntymästä vanhuuteen, kotona ja retkillä, harrastuksissa ja lenkkipolulla sekä kaikkiin vuodenaikoihin sopivilla tuotteilla.Emme ota vain huomioon kaikkien rotujen erilaisia ​​mieltymyksiä ja tarpeita, vaan pidämme silmällä myös ajankohtaisia ​​trendejä.       TRIXIE tuotteista löytyy jokaiselle eläinystävälle sopivia tarvikkeita. Tämä ei johdu vain 6 500 tuotteen laajasta tuotevalikoimastamme, vaan myös erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trixie kaksirivinen puolikiristyvä ketjupanta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *