Alea Kantolaukku max. 5 kg

24,90

Koiran, kissan tai muun pienen lemmikin kantolaukku, joka pysyy hyvin muodossaan. Laukussa on mukavaksi pehmustettu pohja ja sen sisällä on kassissa kiinni oleva talutin, joten voit halutessasi kytkeä lemmikkisi, jos haluat pitää laukun päällä olevaa verkkoa auki. Verkko osassa on kahteen suuntaan avautuva vetoketju, joten voit avata kassin juuri mieleisestäsi kohdasta tai pitää sen kokonaan auki.

Korkeudeltaan laukku on noin 19 cm, leveydeltään 16 cm ja pituudeltaan 30 cm. Soveltuu maksimissaan 5 kg painaville lemmikeille.

Varastossa

Määrä:
kpl

Kuvaus

Alea lemmikin kantolaukku on tyylikäs kantokassi, jonka avulla voit helposti kuljettaa pientä lemmikkiäsi. Kassi on täysin avattavissa ja suljettavissa, verkkokankaisen päällisensä ansiosta.

Lisätiedot

Paino0,350 kg (kilogramma)
Mitat19 cm (senttimetri)

Brand

Trixie

"TRIXIE on seuranasi aina lemmikkiäsi syntymästä vanhuuteen, kotona ja retkillä, harrastuksissa ja lenkkipolulla sekä kaikkiin vuodenaikoihin sopivilla tuotteilla.Emme ota vain huomioon kaikkien rotujen erilaisia ​​mieltymyksiä ja tarpeita, vaan pidämme silmällä myös ajankohtaisia ​​trendejä.       TRIXIE tuotteista löytyy jokaiselle eläinystävälle sopivia tarvikkeita. Tämä ei johdu vain 6 500 tuotteen laajasta tuotevalikoimastamme, vaan myös erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Alea Kantolaukku max. 5 kg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *