Turkinsuojus pannan alle

5,906,90

Topattu, sileähköstä kankaasta valmistettu suoja, joka suojaa koiran turkkia pannan kuluttamiselta. Toppauksen ansiosta saat suojattua näyttelykoirasi turkin ja pidettyä sen loistokunnossa, ilman karvoihin kulunutta pannan kohtaa.

Saatavissa kahdessa eri koossa M tai L. Suojukset ovat leveydeltään M on 7cm ja L on 10 cm, joten jakaa pannan paineen leveälle alueelle, mutta huomioithan että suojuksen kanssa käytettävän pannan leveys voi olla M-koossa maksimissaan 3 cm ja L koossa 3,5 cm, jotta se mahtuu suojuksen tarralenksuihin. Koiran kaulapanta on helppo joko pujottaa suojuksessa olevien tarranauhojen alitse tai kiinnittää tarranauhat pannan yli. Huom, sisältää vaan turkinsuojuksen ei siihen kiinnitettävää kaulapantaa.

Koot (kaulan ympärysmitta):

Koko: M n. 30 cm – max 46 cm täytyy mahtua pujottamaan koiran kaulaan, pään ja korvien yli.
Koko: L n. 40 cm – max 56 cm täytyy mahtua pujottamaan koiran kaulaan, pään ja korvien yli.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Suojaa koirasi turkki värjääntymiltä ja kulumiselta tällä pannan alla käytettävällä pehmustetulla suojuksella. Panta olkoonkin mistä materiaalista hyvänsä valmistettu, helposti katkoo ja kuluttaa koiran karvaa, varsinkin kapeammat kaulapannat. Nyt voit huoletta käyttää lempipantaasi, vaikka sitä kapeaakin, ilman että koirasi kaulaan kuluu pannan kohdalle rantua. Koirasikin varmasti arvostaa pehmeää toppausta kaulassaan.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

M Harmaa, L Sininen, L Musta

Brand

Show Tech

Show Tech on asiantuntijuuden tuloksena syntynyt tuotemerkki, joka on osoitus laadusta ja kilpailukykyisestä hinnoittelusta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Turkinsuojus pannan alle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...