Trixie pehmustettu kuonopanta

7,909,90

Pehmustettu ja kiristymätön kuonopanta. Tämä kuonopanta on hyvä apukeino esimerkiksi hihnakäytöksen harjoitteluun, tai muihin tilanteisiin jossa tarvitset saada koiran paremmin hallintaan, esim. jäinen liukas keli, vieras ympäristö jne. Miellyttävä leveä ja pehmeä neopreenitoppaus ei hankaa tai hierrä koiran ihoa kuonopantaa käytettäessä.

Totutathan koirasi asteittain kuonopannan käyttöön, ensin palkaten vain sen pukemisesta koiran ylle ja sen jälkeen siitä, että koira tottuu pitämään kuonopantaa.

Kuonopannoissa on aika niukka säätövara kuononympäryksessä, joten valitsethan pannan niin ettei se ole ihan maksimipituudessaan ja sen ei muutoinkaan tulisi kiristää koiran kuonoa.

Koot:
M-L kuononympärys säätyy välillä 19-26 cm
L-XL kuononympärys säätyy välillä 23-32 cm
XL-XXL
kuononympärys säätyy välillä 28-36 cm

Suosittelemme käyttämään aina kuonopannan kanssa joko normaalipantaa tai valjaita ja kiinnittämään monitoimitaluttimen (eli taluttimen jonka molemmissa päissä on kiinnitysmahdollisuus) kuonopannan lisäksi myös pantaan tai valjaisiin. Näin voit lenkin aikana vaihdella talutatko koiraa kuonopannasta (esim. ohituksissa) vaiko valjaista/normi pannasta (rauhallinen ympäristö).

Kuvaus

Pehmustettu kuonopanta on mukavan leveä ja miellyttävästi topattu. Reilunkokoinen D-lenkku kuonon alla, johon on helppo kiinnittää talutin. Väriltään pehmustettu kuonopanta on musta.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

M-L Beagle/Dalmatialainen, L-XL Kultainennoutaja/Berni, XL-XXL Leonbergi/Tanskandoggi

Brand

Trixie

"TRIXIE on seuranasi aina lemmikkiäsi syntymästä vanhuuteen, kotona ja retkillä, harrastuksissa ja lenkkipolulla sekä kaikkiin vuodenaikoihin sopivilla tuotteilla.Emme ota vain huomioon kaikkien rotujen erilaisia ​​mieltymyksiä ja tarpeita, vaan pidämme silmällä myös ajankohtaisia ​​trendejä.       TRIXIE tuotteista löytyy jokaiselle eläinystävälle sopivia tarvikkeita. Tämä ei johdu vain 6 500 tuotteen laajasta tuotevalikoimastamme, vaan myös erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trixie pehmustettu kuonopanta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...