Trixie Top Trainer kuonopanta

6,9010,90

Kuonopanta on avuksi koiran hihnakäytöksen harjoittelussa. Panta estää ja hillitsee tehokkaasti koiran vetämistä, kääntäen sen pään pois suunnasta, johon se on vetämässä. Suositeltavaa on käyttää kuonopantaa koulutuksen tukena, ei jatkuvassa käytössä.

Kuonopannan kanssa olisi hyvä käyttää niin sanottua monitoimitalutinta, jossa on taluttimen molemmissa päissä lukko. Näin voit vaihtaa helposti talutatko koiraa tavallisesta pannasta tai valjaista ja tarvittaessa taluttaa kuonopannasta, ilman että sinun tarvitsee irroitella hihnan lukkoja. Lisäkuvassa nähtävissä paremmin, huomaathan kuitenkin, ettei kuvan talutin eikä kaulapanta sisälly pakkaukseen.

Kuononympärys tulisi mitata väljähkösti koiran kuonon ympäri. Kuonopannan kokotaulukossa oleva kuononympärys on kyseiselle koolle juuri sopiva mitta eli kuono-osa jää tällöin väljäksi, joten soveltuu myös aavistuksen pienemmälle tai isommalle (noin 1-1,5 cm). Niskanympärys mitataan koiran korvien takaa, leuan alta kaulalle.

KokoKuononympärysNiskanympärys
S22 cm35-42 cm
M27 cm40-48 cm
L31 cm50-57 cm
L-XL37 cm48-60 cm
XXL46 cm54-66 cm

Kuvaus

Kuonopanta Trixie Top Trainer on musta, kankainen koiran vetämistä hillitsevä panta.

Suosittelemme käyttämään koiralla samanaikaisesti joko normaali pantaa tai valjaita, niin että koira on kytkettynä kuonopannan lisäksi jompaan kumpaan. Tällöin voit säädellä, kummasta päästä talutinta milloinkin talutat koiraasi. Annathan koirallesi aikaa totutella kuonopantaan, jottei se esim. yhtäkkiä ryntäile ja pahimmassa tapauksessa satuta itseään tai niskaansa (tämän vuoksi myös tavallinen valjas tai panta on hyvä olla käytössä). Parasta olisi totuttaa koira ensin pukemaan kuonopanta, sitä pukemisesta ahkerasti palkiten ja vasta kun kuonopanta on koiralle mieluisa, siirtyä käyttämään sitä lenkkeillessä tai muualla, missä koiralla on tapana unohtaa hihnassa kulkemisen salat.

Lisätiedot

Paino0,055 kg (kilogramma)
Mitat18 × 10 × 2,5 cm (senttimetri)
Koko

S kuononympärys 22cm Jackrussel/villakoira, M kuononympärys 27cm Snautseri/Bordercollie, L kuononympärys 31cm Labradorin/kultainennoutaja, L-XL kuononympärys 37cm Saksanpaimenkoira/Berni, XL kuononympärys 46cm Berni/Rottweiler

Materiaali

Kangas

Väri

Musta

Brand

Trixie

"TRIXIE on seuranasi aina lemmikkiäsi syntymästä vanhuuteen, kotona ja retkillä, harrastuksissa ja lenkkipolulla sekä kaikkiin vuodenaikoihin sopivilla tuotteilla.Emme ota vain huomioon kaikkien rotujen erilaisia ​​mieltymyksiä ja tarpeita, vaan pidämme silmällä myös ajankohtaisia ​​trendejä.       TRIXIE tuotteista löytyy jokaiselle eläinystävälle sopivia tarvikkeita. Tämä ei johdu vain 6 500 tuotteen laajasta tuotevalikoimastamme, vaan myös erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trixie Top Trainer kuonopanta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *