Dogman monitoimitalutin musta, 200 cm

15,90

Säädettävä, heijastimellinen monitoimi talutin on kätevä, jos tarvitset koirallasi välillä lyhyempää ja välillä pidempää talutushihnaa. Talutin soveltuu myös kahden koiran samanaikaiseen taluttamiseen, hihnan molemmissa päissä olevien pistoolilukkojen ansioasta. Taluttimessa on kolme eri pituuden säätömahdollisuutta.

Taluttimen metalliosissa on näyttävä gun metal viimeistely, joten ne ovat metallinhohtoisen mustat. Talutushihnassa on heijastinnauhat molemmin puolin, jotka tuovat turvaa hämärässä ja pimeällä lenkkeilyyn. Huom taluttimessa olevat heijastintikkaukset näkyvät selkeämmin, kuin mitä kuvassa.

Talutin on pituudeltaan 200 cm ja leveydeltään 1,5 cm.

Varasto loppu

Kuvaus

Monitoimitalutin kankainen, musta ja kapeahko talutin koiralle. Talutinta voidaan käyttää, myös kahden lukon ansiosta, kahdella koiralla. Halutessaan taluttimen voi kietaista vyötärön ympäri, jolloin saat kädet vapaiksi, vaikka koira on pysyy kytkettynä.

Lisätiedot

Paino0,155 kg (kilogramma)
Mitat1,5 cm (senttimetri)

Brand

Dogman

"Vuodesta 1965 lähtien Dogman on panostanut lemmikkieläinten hyvinvointiin tuomalla markkinoille laadukkaita tuotteita kohtuuhintaan, joiden tarkoituksena on luoda iloa ja onnea kaikille perheenjäsenille!"

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dogman monitoimitalutin musta, 200 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...