Fusion valjaat musta/oranssi

12,9014,90

Mukavasti topatut T- malliset valjaat. Valjaissa kulkee kauttaaltaan heijastinlankoja, mikä tuo lisä näkyvyyttä ja turvaa pimeällä lenkkeiltäessä. Valjaat on helppo ja nopea pukea koiralle, sillä niissä on vain yksi pikalukko. Taluttimen kiinnitysrengas on mukavan iso ja selänpäällä olevassa kahvassa, joten taluttimen saa siihen helposti kiinnitettyä. Kahvasta saa helposti kiinni, jos tilanne sitä jostain syystä vaatii.

Tarkennusta kokoihin:
S-M koko: kaula aukko (päänympärys max.) 30 cm, vatsanympärys säätyy välillä 30-50 cm
L koko: kaula aukko (päänympärys max.) 50 cm, vatsanympärys säätyy välillä 60-76 cm

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Kuvaus

Valjaat koiralle, väriltään musta oranssi. Nopeasti ja helposti puettavat valjaat suljetaan sivulla olevan pikalukon avulla. Rintaosastaan mukavaksi pemustetut, T malliset valjaat koiralle.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

S-M 30-50 cm, L 60-76 cm

Brand

Trixie

"TRIXIE on seuranasi aina lemmikkiäsi syntymästä vanhuuteen, kotona ja retkillä, harrastuksissa ja lenkkipolulla sekä kaikkiin vuodenaikoihin sopivilla tuotteilla.Emme ota vain huomioon kaikkien rotujen erilaisia ​​mieltymyksiä ja tarpeita, vaan pidämme silmällä myös ajankohtaisia ​​trendejä.       TRIXIE tuotteista löytyy jokaiselle eläinystävälle sopivia tarvikkeita. Tämä ei johdu vain 6 500 tuotteen laajasta tuotevalikoimastamme, vaan myös erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fusion valjaat musta/oranssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...