Lumous, punottu helmellinen näyttelytalutin 130cm

19,90

Lumous on lumoavan kaunis näyttelytalutin, jossa on viehättävät helmi ja värikivikoristelut. Näyttelyhihna on saatavissa useilla eri värisävyisillä koristehelmillä, itse talutin on väriltään musta. Helmissä löytyy väreinä vähän räväkämpää ja hillitympää vaihtoehtoa, jokaisen mieltymyksen mukaan.

Käsin punomalla valmistetussa taluttimessa on kolmessa kohdassa, metalli- ja lasihelmikoristelut. Ensimmäinnen helmirypäs (7kpl helmiä) on lähellä taluttimen kiinnityslenkkua, seuraava isoin ja näyttävin (9kpl helmiä) on keskellä ja aivan taluttimen lopussa on samanlainen kuin koiran pantaa lähinnä oleva ensimmäinen helmikoriste osuus (lisäkuvasta nähtävissä selkeämmin). Talutin kiinnitetään näyttelypantaan pujottamalla (ns. loop -malli). Taluttimissa on lisäsuloisuutta tuomassa satiininyöritupsut. Pituudeltaan talutin on 130 cm (mitta ilman tupsua) ja paksuudeltaan talutin on 0,5 cm.

Värit on lueteltu valikkoon kuvan vasemmasta reunasta alkaen. Lisäkuvassa on vihreä / musta näyttelytalutin, muut taluttimet ovat samanlaisia ainoastaan taluttimien lasihelmet ja keskikoristeessa olevat metallivärikivihelmet ovat kunkin värin mukaisia. Musta/Musta taluttimessa on musta läpinäkymätön lasihelmi sekä keskellä olevissa metallihelmissä mustat kivet. Kirkas/Musta taluttimessa on keskikoristeen metallihelmissä kirkkaat “timantit” ja isompi lasihelmi on myös kirkas. Vaaleanpunainen on hyvin hempeän vaalea vaaleanpunainen.

Kuvaus

Näyttelytalutin helmillä, musta. Lumoavan ihastuttava punottu näyttelytalutin, kauniilla värikivi, lasi – ja metallihelmillä. Saatavissa useissa eri väreissä.

Käsityönä valmistettu näyttelytalutin, jossa on loop – kiinnitys. Talutin on punottu kauniista, mutta kestävyydeltään hyvästä satiininyöristä. Taluttimen helmet ovat metallisia ja lasisia.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Väri

Musta/Musta, Kirkas/Musta, Sininen/Musta, Violetti/Musta, Vaaleanvihreä/Musta, Vihreä/Musta, Ruskea/Musta, Fuksia/Musta, Vaaleanpunainen/Musta, Punainen/Musta

Brand

Kaikkea Kaverille

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lumous, punottu helmellinen näyttelytalutin 130cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...