Punottu näyttelytalutin helmillä ja levennyksellä, musta/kukat

19,90

Tyylikäs ja hillitty mustasta satiininyöristä punottu näyttelytalutin ja panta yhdistelmä. Puolikiristyvässä martingaalipannassa on käyttömukavuutta lisäämässä levennys, jonka punos on nähtävissä tarkemmin kuvassa oikealla. Levennys on korkeudeltaan n. 2 cm, muutoin panta ja talutinosuus ovat pyöreää punosta, joka on paksuudeltaan 0,5 cm. Kiristyvässä osuudessa on napakka metallirengas, jolla saa säädettyä pannan haluttuun kokoon. Talutin yhdistelmän kaikki osuudet ovat käsityönä punottuja, eivät pelkästään kierrettyjä. Pannan metallirenkaat ovat pienehköt ja melko huomaamattomat. Taluttimessa on lisäkuvan mukainen helmikoristelu, pannan kiristyvän osuuden jälkeen. Näyttelytaluttimessa on käsilenkku.

Lasi – ja metallihelmin koristeltu talutinosuus on pituudeltaan 84 cm (tämän jälkeen alkaa pannan kiristyväosuus). Kokovalikossa on pannan minimi ja maksimimitta, huomioithan että koiran pään (ja myöskin korvien) tulee mahtua maksimimitasta, jotta talutinyhdistelmän saa sujuvasti pujotettua koiran pään yli kaulaan. Ihanne olisi, jos koirasi kaulanympärys olisi noin puolessa välissä minimi- ja maksimimittaa.

 

Kuvaus

Musta / hopea näyttelytalutin kaulapannan levennyksellä. Helmillä koristeltu näyttelyhihna ja -panta yhdistelmä, jossa on käsilenkku.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

18,5 – 33 cm, 22,5 – 38,5 cm

Brand

Kaikkea Kaverille

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Punottu näyttelytalutin helmillä ja levennyksellä, musta/kukat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...