Nahka-Nasta Leveä puolikiristyvä nahkapanta koristetikkauksella, musta

29,9031,90

Leveä, musta puolikiristyvä nahkainen kaulapanta, on helppo ja nopea sujauttaa koiran kaulaan.

Tämä laadukas Suomen avainlipputuote on valmistettu käsityönä Suomessa. Panta on kestävä, mutta koiran kaulassa mukavan kevyt ja taipuisa. Pannassa on Sprengerin valmistama laadukas ketjuosuus ja pantaan on koristeommeltu hopeinen/harmaa koristetikkaus tuomaan pantaan vielä lisää näyttävyyttä. Nämä mukavan leveät vinttikoirapannat ovat leveydeltään 4 cm (nahkaosuudesta).

Pantojen koot, panta pienimmillään kiristyneenä ja isoimmillaan :
30 cm 20 – 29 cm
35 cm 25 – 34 cm
40 cm 29 – 39 cm
45 cm 35 – 44 cm 
50 cm 40 -49 cm

Mittaathan koirasi kaulanympäryksen lisäksi napakan mitan koiran kaulan yläosasta heti korvien takaa, jotta tiedät minkä verran kaulapannan tulisi olla kiristyneenä, jottei panta sujahda koiran kaulasta kiristyneenä ollessaan pois. Hyvä olisi ottaa mitta myös koiran korvien kohdalta tai vähän niitä ennen (päänympärys), jotta saat selville minkä kokoinen panta mahtuu vaivattomasti pujottaa koirasi pään yli kaulaan.

Kuvaus

Vinttikoirapanta on miellyttävän leveä ja näin ollen hyvä vaihtoehto koiran kaulalle ja niskalle.

Kotimaista laadukasta käsityötä oleva mukavan leveä, nahkainen kaulapanta koiralle. Pannassa on hopeisella / harmaalla langalla ommeltu koristetikkaus ja sen metalliosat ovat krominväriset.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko:

30 cm 20 – 29 cm, 35 cm 25 – 34 cm, 40 cm 29 – 39 cm, 45 cm 35 – 44 cm, 50 cm 40 – 49 cm

Brand

Nahka Nasta

"Haluamme vaalia Nahka-Nasta -tuotteiden yli kaksikymmenviisivuotista muotoilua ja varmistaa, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat laadukkaita. Asiakkaidemme ja toki myös loppuasiakkaidenkin tyytyväisyys on meille kunnia-asia.Tuotteet valmistaa ja tuotantoketjua valvoo satulasepän ja verhoilijan töitä aiemmin tehnyt Janne, joten kokemusta ja osaamista nahan käsittelystä löytyy. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkoin. Tuotteet tehdään ammattitaidolla käsityönä Orimattilassa."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nahka-Nasta Leveä puolikiristyvä nahkapanta koristetikkauksella, musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...