Nahka-Nasta Puolikiristyvä nahkapanta, violetti musta

26,9028,90

Todella tyylikäs ja laadukas puolikiristyvä panta, jonka ulkopuoli on vahvaa mustaa nahkaa ja sisäpuoli on pehmeämpää tumman violetin väristä nahkaa. Kaulapannat ovat leveitä, jotta koiran on niitä mukava ja miellyttävä käyttää. Sprengerin valmistama laadukas ketju viimeistelee pannan. Pannat on valmistettu käsityönä Suomessa.

Huom, osassa pannoista on musta ja osassa violetti ommel, kuvan näet valitsemalla kyseisin koon valikosta.

Koko (pannan koko kiristyneenä ja maksimissaan ketjun kanssa):
30 cm, 20 – 30 cm, pannan leveys 2 cm
40 cm, 30 – 40 cm, pannan leveys 2,5 cm
50 cm, 40 – 50 cm, pannan leveys 3 cm (violetilla ompeleella)
55 cm, 45 – 55 cm, pannan leveys 3 cm (violetilla ompeleella)

Huomioithan, että pannan tulee vaivattomasti mahtua maksimitassaan koiran pään yli kaulaan (yleensä korvien kohdalla on koiran pään ympärysmitaltaan isoin kohta).

Kuvaus

Nahkapanta violetti / musta on puolikiristyvä panta, joka on ammattitaitoista kotimaista työtä. Erittäin laadukas ja kestävä panta, johon tuo kivaa, uutta twistiä pannan vuoriosan violetin värinen nahka.

Pannassa on kivasti leveyttä, mikä tuo myös koiran näkökulmasta, pannan käyttämiseen mukavuutta. Alla olevasta videosta on panta nähtävillä eri kulmista. Videossa olevassa pannassa on ompeleet ommeltu mustalla langalla, mutta saatavissa on myös violetilla ompeleella olevia pantoja. Jos haluaisit pienemmän kokoisen (tai tarvitset eri kokoisen) pannan violetilla ompeleella niin se onnistuu toki, otathan tällöin yhteyttä sähköpostitse: myynti@kaikkeakaverille.fi

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

30 cm, 40 cm, 50 cm, 55 cm

Materiaali

Nahka

Väri

Musta, Violetti

Brand

Nahka Nasta

"Haluamme vaalia Nahka-Nasta -tuotteiden yli kaksikymmenviisivuotista muotoilua ja varmistaa, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat laadukkaita. Asiakkaidemme ja toki myös loppuasiakkaidenkin tyytyväisyys on meille kunnia-asia.Tuotteet valmistaa ja tuotantoketjua valvoo satulasepän ja verhoilijan töitä aiemmin tehnyt Janne, joten kokemusta ja osaamista nahan käsittelystä löytyy. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkoin. Tuotteet tehdään ammattitaidolla käsityönä Orimattilassa."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...