Nahka-Nasta Turkoosi puolikiristyvä nahkapanta strasseilla

25,9029,90

Laadukasta kotimaista käsityötä oleva Nahka-Nastan puolikiristyvä nahkapanta. Pannassa on hieno turkoosin värinen nahkavuori ja sen pääliosa on jämäkämpää mustaa nahkaa. Koristeena pannassa on vuoriosan kanssa yhteensointuvat turkoosit strassit. Pannassa on krominvärinen ketju ja metalliosat. Voit katsoa pannasta lyhyen esittelyvideon alempaa, kuvaus kohdasta.

Koot (panta kiristyneenä ja maksimimitassaan):

19 – 28 cm, pannan leveys on 1,6 cm
24 – 33 cm, pannan leveys on 1,6 cm
29 – 39 cm, pannan leveys on 1,9 cm
34 – 45 cm, pannan leveys on 1,9 cm
39 – 50 cm, pannan leveys on 2,5 cm

Kuvaus

Ihastuttava nahkainen kaulapanta, jonka sisävuori on turkoosin väristä nahkaa ja lisänä vielä kauniit turkoosit strassikoristeet. Päällinen pannassa on mustaa nahkaa ja lisäksi pannassa on laadukas kromin värinen Sprengerin valmistama puolikiristyvä ketju. Panta on valmistettu käsityönä Suomessa, valmistaja Nahka-Nasta.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko:

19 – 28 cm, 24 – 33 cm, 29 – 39 cm, 34 – 45 cm, 39 – 50 cm

Brand

Nahka Nasta

"Haluamme vaalia Nahka-Nasta -tuotteiden yli kaksikymmenviisivuotista muotoilua ja varmistaa, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat laadukkaita. Asiakkaidemme ja toki myös loppuasiakkaidenkin tyytyväisyys on meille kunnia-asia.Tuotteet valmistaa ja tuotantoketjua valvoo satulasepän ja verhoilijan töitä aiemmin tehnyt Janne, joten kokemusta ja osaamista nahan käsittelystä löytyy. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkoin. Tuotteet tehdään ammattitaidolla käsityönä Orimattilassa."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nahka-Nasta Turkoosi puolikiristyvä nahkapanta strasseilla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...