Nahka-Nasta Strassi- ja koristetikkaus panta, musta

35,90

Upea, kotimaisen Nahka-Nastan valmistama strassi ja koristetikkauksilla oleva nahkainen solkipanta. Pannan sisävuori ja päälinen ovat mustaa nahkaa. Pannassa on kirkkaita strasseja ja niitä mukavasti korostava, hopeisella ompeleella ommeltu koristetikkaus, joka tuo pantaan näyttävyyttä ja arvokkuutta. Solki- ja metalliosat ovat kaulapannassa krominväriset.

Pannat ovat leveydeltään 3,5 cm (soljen kohdalta 2 cm).

Pantojen koot:
35 – 45 cm, leveys 3,5 cm
40 – 50 cm, leveys 3,5 cm
45 – 55 cm, leveys 3,5 cm

Kuvaus

Strassipanta on kotimaista laadukasta käsityötä oleva aito nahkainen, kirkkailla srasseilla ja harmain/hopeisin koristeompelein koiristeltu näyttävä kaulapanta. Laadukas nahka takaa pannan kestävyyden ja pannan kauniit koristelut tuo iloa ympärilleen, niin kotona kuin lenkkipolullakin.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko:

35 – 45 cm, 40 – 50 cm, 45 – 55 cm

Brand

Nahka Nasta

"Haluamme vaalia Nahka-Nasta -tuotteiden yli kaksikymmenviisivuotista muotoilua ja varmistaa, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat laadukkaita. Asiakkaidemme ja toki myös loppuasiakkaidenkin tyytyväisyys on meille kunnia-asia.Tuotteet valmistaa ja tuotantoketjua valvoo satulasepän ja verhoilijan töitä aiemmin tehnyt Janne, joten kokemusta ja osaamista nahan käsittelystä löytyy. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkoin. Tuotteet tehdään ammattitaidolla käsityönä Orimattilassa."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nahka-Nasta Strassi- ja koristetikkaus panta, musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...