Nahka-Nasta, Nahkainen niittipanta koristetikkauksilla, musta

32,90

Näyttävän näköinen, kotimaisen Nahka-Nastan valmistama solkikiinnityksellä oleva niittipanta saa lisämaustetta myös hienosti erottuvasta koristetikkauksesta. Solkipannat ovat valmistettu mustasta laadukkaasta ja vahvasta, mutta taipuisasta nahasta. Pyöristetyt, krominväriset niitit koristavat pantaa. Pannan kaikki metalliosat ovat yhteensopivasti krominvärisiä. Koristetikkaus on harmaalla / hopeisella langalla ommeltu, joten se erottuu mustasta nahkataustasta kivasti.

Pannat ovat leveydeltään 3,5 cm (ja solkikiinnityksen kohdalta 2 cm). Kunkin pannan säätövara on nähtävissä valikossa. Jos epäröit kahden koon välillä on parempi valita panta, jossa koirasi kaulanympärys osuu säädön keskivaiheille.

Kuvaus

Laadukas, kotimainen musta nahkainen niittipanta (tai piikkipanta miten kukakin haluaa sanoa), jossa oleva koristetikkaus saa niitit vielä korostumaan.

Laadukkaasta nahkasta valmistettu panta kestää käyttöä. Taitavalla kotimaisella käsityö taidolla valmistettu kaulapanta koiralle.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko:

35 – 45 cm, 40 – 50 cm, 45 – 55 cm

Brand

Nahka Nasta

"Haluamme vaalia Nahka-Nasta -tuotteiden yli kaksikymmenviisivuotista muotoilua ja varmistaa, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat laadukkaita. Asiakkaidemme ja toki myös loppuasiakkaidenkin tyytyväisyys on meille kunnia-asia.Tuotteet valmistaa ja tuotantoketjua valvoo satulasepän ja verhoilijan töitä aiemmin tehnyt Janne, joten kokemusta ja osaamista nahan käsittelystä löytyy. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkoin. Tuotteet tehdään ammattitaidolla käsityönä Orimattilassa."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...