Nahka-Nasta Puolikiristyvä nahkapanta, oranssi musta

26,9028,90

Kotimaista laatutyötä oleva kaulapanta, jossa vuorinahkan oranssi väri tuo pantaan kivasti piristystä. Ihastuttava ja kestävä puolikiristyvä kaulapanta, jonka ulompi osa on vahvaa mustaa nahkaa ja sisäpuoli on vuorattu pehmeämmällä oranssilla nahkalla. Varsinkin isomman kokoisissa pannoissa on mukavasti leveyttä. Pannassa on laadukas saksalainen Sprengerin valmistama ketju.

Huomioithan että osassa pannoista on mustan ja osassa oranssin värinen ommel. Valitessasi pannan valikosta näet kyseisen tuotteen kuvassa, kummanko värisellä ompeleella panta on viimeistelty, sekä mainittuna tuotteen yhteydessä.

Koot:
30 cm pienimmillään 20 cm ja isoimillaan 30 cm, leveydeltään 2 cm
40 cm pienimmillään 30 cm ja isoimillaan 40 cm, leveydeltään 2,5 cm
45 cm pienimmillään 35 cm ja isoimmillaan 45 cm, leveydeltään 2,5 cm, Oranssi ommel
50 cm pienimmillään 40 cm ja isoimillaan 50 cm, leveydeltään 3 cm
55 cm pienimmillään 45 cm ja isoimmillaan 55 cm, leveydeltään 3 cm, Oranssi ommel

Kuvaus

Puolikuristava nahkapanta saa lisää näyttävyyttä oranssin värisellä sisävuoraus nahkallaan. Kotimaista käsityötä oleva laadukas ja kestävä kaulapanta koiralle. Valmistaja kotimainen Nahka – Nasta.

 

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

30 cm, 40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm

Materiaali

Nahka

Väri

Musta, Oranssi

Brand

Nahka Nasta

"Haluamme vaalia Nahka-Nasta -tuotteiden yli kaksikymmenviisivuotista muotoilua ja varmistaa, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat laadukkaita. Asiakkaidemme ja toki myös loppuasiakkaidenkin tyytyväisyys on meille kunnia-asia.Tuotteet valmistaa ja tuotantoketjua valvoo satulasepän ja verhoilijan töitä aiemmin tehnyt Janne, joten kokemusta ja osaamista nahan käsittelystä löytyy. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkoin. Tuotteet tehdään ammattitaidolla käsityönä Orimattilassa."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...