Nahka-Nasta Puolikiristyvä nahkapanta, lime musta

26,9028,90

Laadukas ja kestävä puolikiristyvä nahkapanta, jonka ulkopuoli on vahvaa mustaa nahkaa ja sisäosa on vuorattu pehmeämmällä limen värisellä nahkalla. Pannassa on mukavasti leveyttä, joten sitä on miellyttävä koiran käyttää. Kirisytvänä osuutena pannassa on laadukas Sprengerin valmistama ketju.

Koot (panta kiristyneenä ja maksimissaan sekä pannan leveys):
30 cm, 20-30 cm leveys 2 cm
40 cm, 30-40 cm leveys 2,5 cm
50 cm, 40-50 cm leveys 3 cm

 

Kuvaus

Nahkapanta, jossa sisävuori on limen / vaaleanvihreän väristä nahkaa. Tämä tuo pantaan mukavasti piristystä. Laadukkaasti ja ammattitaidolla valmistettu kotimainen kaulapanta, jonka leveys tuo pannalle käyttömukavuutta.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

30 cm, 40 cm, 50 cm

Materiaali

Nahka

Väri

Musta, Vaaleanvihreä

Brand

Nahka Nasta

"Haluamme vaalia Nahka-Nasta -tuotteiden yli kaksikymmenviisivuotista muotoilua ja varmistaa, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat laadukkaita. Asiakkaidemme ja toki myös loppuasiakkaidenkin tyytyväisyys on meille kunnia-asia.Tuotteet valmistaa ja tuotantoketjua valvoo satulasepän ja verhoilijan töitä aiemmin tehnyt Janne, joten kokemusta ja osaamista nahan käsittelystä löytyy. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkoin. Tuotteet tehdään ammattitaidolla käsityönä Orimattilassa."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nahka-Nasta Puolikiristyvä nahkapanta, lime musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...