Ale!

FinNero Ratia, puolikiristyvä pehmopanta, lime

9,90

RATIA Soft pehmopanta on puolikiristyvä, leveä ja mukavaksi pehmustettu kaulapanta. Turvallisuudesta on huolehdittu sillä heijastinraitaa kiertää ympäri pannan.

Pehmusteena on pehmeä SOFT-materiaali, joka 
– hellii koiran kaulaa ja turkkia
– ei hankaa herkkää ihoa
– ei takuta eikä katko hentoistakaan turkkia
– leveä pehmustus suojaa kaulaa
– ei nukkaannu

Kokovalikossa on ilmoitettu pannan minimi- ja maksimimitta. Oikean koon selvittämiseksi, mittaathan koiran kaulanympäryksen lisäksi koirasi pään leveimmän kohdan (yleensä korvien tienoilta), jotta tiedät mitan minkä kokoinen panta on helppo sujauttaa koirasi pään yli kaulaan. Hyvä olisi mitata myös koiran kaulan kapein kohta heti korvien takaa, niin tiedät minkä kokoinen pannan pitäisi pienimmillään olla ettei se kiristyneenä ollessaan pääse koiran kaulasta. Lisäkuvasta voi katsoa tarkemmin mitä ja mistä tulisi mitata.

Kuvaus

Pehmopanta lime on leveä, ihanan pehmeä kaulapanta koiralle. Helppo käyttöinen kaulapanta on nopeasti riisuttavissa koiralta ja puettavissa koiralle.

Pantojen leveys (pehmustettu osuus);
25-32 cm pannassa 3,5 cm,
30-37 cm pannassa 4 cm
35-42cm pannassa 4,5 cm
40-47 cm pannassa 5 cm
40-50cm pannassa 5,5 cm
45-55cm pannassa 6 cm

RISTOMATTI RATIA on suunnitellut oman Grafico Dog International-kuosin, johon on yhdistetty todella pehmeä fleece-pehmuste.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

25 – 32 cm, 30 – 37 cm, 35 – 42 cm, 40 – 50 cm

Brand

FinNero

Olemme suomalainen, eläinrakas lemikkitarvikkeiden suunnittelija ja valmistaja. Meille tärkeintä on tuotteidemme käytännöllisyys, värikkyys ja uniikki design, unohtamatta mukavuutta ja korkeaa laatua. Mallistoistamme löydät Suomessa suunnitellut taluttimet, valjaat, pannat, narttusuojat, urosvyöt ja monet muut tuotteet eläinystävälllesi. Haluamme tarjota lemmikillesi vain parasta, aivan kuten sinäkin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FinNero Ratia, puolikiristyvä pehmopanta, lime”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...