Nahka-Nasta puolikiristyvä nahkapanta strasseilla, fuksia / valkoinen

28,9035,90

Miksi nahkapanta ei voisi olla värikäs ja näyttävä? Tämä erittäin laadukas panta on ja lisäksi se on kestävä ja kaunis, panta on myöskin leveä, joka tuo käyttömukavavuutta koiralle. Pannan sisäosa on tumman fuksian väristä pehmeää nahkaa ja pääliosa on vahvaa valkoista nahkaa. Lisäksi pantaa koristaa kauniit pinkit strassit. Pannan kiristyvässä osuudessa on laadukas Sprengerin valmistama ketju.

Voit halutessasi katsoa alempana olevan lyhyehkön videon pannasta, jossa panta toivottavasti on nähtävissä yksityiskohtaisemmin.

Koot (panta kiristyneenä ja isoimmillaan sekä pannan leveys):
30 cm, 20 – 30 cm leveydeltään 2 cm
35 cm, 25 – 35 cm leveydeltään 2 cm
40 cm, 30 – 40 cm leveydeltään 2,5 cm
45 cm, 35 – 45 cm leveydeltään 2,5 cm
50 cm, 40 – 50 cm leveydeltään 3 cm
55 cm, 45 – 55 cm leveydeltään 3 cm

Kuvaus

Pinkki nahkapanta on ihastuttava kaulapanta niin arkeen kuin juhlaan! Todella fiinin näköinen panta, jonka ihastelemiseen ei väsy. Panta on kestävää ja laadukasta kotimaista käsityötä. Alla olevasta lyhyestä videosta, näet halutessasi pannan tarkemmin.

Pannan pukeminen koiralle on nopeaa ja helppoa. Huomioithan kuitenkin, että pannan tulee maksimitassaan, vaivattomasti sujahtaa koiran pään yli kaulaan. Kannattaa mitata koiran pään ympärys korvien kohdalta, sillä se on yleensä koiran pään isoin kohta. Näin saat tietää mikä tulisi olla pannan maksimipituus. Mittaa koiran kaulanympärys myös siltä kohdalta, missä kaulapantaa yleensä koiralla pidät, jotta tiedät riittääkö kiristävyys.

Valmistaja, kotimainen Nahka-Nasta.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

30 cm, 35 cm, 40 cm, 45 cm, 50 cm, 55cm

Brand

Nahka Nasta

"Haluamme vaalia Nahka-Nasta -tuotteiden yli kaksikymmenviisivuotista muotoilua ja varmistaa, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat laadukkaita. Asiakkaidemme ja toki myös loppuasiakkaidenkin tyytyväisyys on meille kunnia-asia.Tuotteet valmistaa ja tuotantoketjua valvoo satulasepän ja verhoilijan töitä aiemmin tehnyt Janne, joten kokemusta ja osaamista nahan käsittelystä löytyy. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkoin. Tuotteet tehdään ammattitaidolla käsityönä Orimattilassa."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nahka-Nasta puolikiristyvä nahkapanta strasseilla, fuksia / valkoinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *