Nahka-Nasta nahkainen näyttelytalutin 70cm, musta ommeltu

18,9019,90

Nahkainen näyttelytalutin ommeltu on pituudeltaan kätevät 70 cm ja saatavissa kahdessa eri leveydessä. Lyhyempi näyttelytalutin on mukava keskikokoisia ja isohkoja koiria esitettäessä sillä siinä ei jää turhaa hihnaa kieputeltavaksi tai roikkumaan häiritsevästi. Talutin on valmistettu mustan värisestä laadukkaasta rasvanahkasta ja siinä on kestävä BGB – lukko.

Talutin on valmistettu käsityönä Suomessa.

Tuotetunnus (SKU): 90001-3 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Nahkainen näyttelytalutin ommeltu, on miellyttävän tuntuisesta nahkasta valmistettu ja mukavan lyhyekö, joten talutinta ei tarvitse kieputtaa kokoajan lyhyemmäksi. Isommille koirille soveltuva kestävä näyttelytalutin. Samanlaista nahkaista näyttelyhihnaa on saatavissa myös punottuna, kunkin mieltymyksen mukaan.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

0,8 x 70 cm, 1,2 x 70 cm

Materiaali

Nahka

Väri

Musta

Brand

Nahka Nasta

"Haluamme vaalia Nahka-Nasta -tuotteiden yli kaksikymmenviisivuotista muotoilua ja varmistaa, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat laadukkaita. Asiakkaidemme ja toki myös loppuasiakkaidenkin tyytyväisyys on meille kunnia-asia.Tuotteet valmistaa ja tuotantoketjua valvoo satulasepän ja verhoilijan töitä aiemmin tehnyt Janne, joten kokemusta ja osaamista nahan käsittelystä löytyy. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkoin. Tuotteet tehdään ammattitaidolla käsityönä Orimattilassa."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...