Jokke Leopold, kokokiristävä panta musta/hopea

19,90

Kokonaan kiristyvä nahkainen panta, jonka metalliset O – renkaat ovat hopeanväriset. Panta on noin 0,8 cm paksuudeltaan (o-renkaiden kiinnityskohdista toki leveämpi). Leopold on pyöreäksi ommeltu panta, joka on kevyt ja turkkiystävällinen käännettyjen saumojensa ansiosta.

Otathan huomioon, että pannan tulee maksimipituudessaan mahtua koiran pään yli kaulaan. Kannattaakin mitata myös koiran päänympärys suunnilleen koiran korvien kohdalta (koiran pään ymppärysmitta on tässä kohdassa usein isoin).

Valmistaja Jokke

Kuvaus

Jokke Leopold, kokokiristävä panta musta / hopea. Kromin värisillä metalliosilla oleva, kokokiristyvä nahkainen kaulapanta. Kaulapanta on helposti ja nopeasti sujautettavissa koiran kaulaan ja kaulasta pois. Panta on ommeltu saumat sisäänpäin, joten ei kuluta koiran karvaa.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

35 cm 19,90 €, 40 cm 19,90 €

Materiaali

Nahka

Väri

Kromi, Musta

Brand

Jokke

Koiraystävälliset tuotteet jo sadan vuoden kokemuksella! Aidon pintanahan ominaisuudet tekevät siitä taluttimiin ja pantoihin ylivoimaisen materiaalin; se on miellyttävä talutinta pitävään käteen, pehmeä koiran kaulaan, kestää erilaiset säävaihtelut, tuotetaan Euroopan Unionin alueella ja on  ruokatuotannon sivutuote. Tuotteemme valmistetaan Kälviällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jokke Leopold, kokokiristävä panta musta/hopea”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...