Jokke Leopold, kokokiristävä panta musta/kulta

19,90

Kokonaan kiristyvä nahkainen panta, jonka renkaat ovat messinkiset. Kaulapanta on noin 1 cm paksuudeltaan (toki leveämpi o -renkaiden kiinnityskohdista). Pyöreäksi ommeltu panta on helppo ja nopea pukea koiralle. Soveltuu myös näyttelypannaksi.

Otathan huomioon, että koiran kaulan tulee olla ympärysmitaltaan pienempi, kuin kokovalikossa oleva pannan maksimipituus, jotta pannan mahtuu sujauttaa mukavasti koiran pään yli kaulaan. Kannattaakin mitata myös koiran päänympärys suunnilleen korvien kohdalta (koiran pään ymppärysmitta on tästä kohdasta usein isoin).

Kuvaus

Jokke Leopold, kokokiristävä panta musta/kulta. Messinkisillä metalliosilla oleva, kokokuristava nahkainen kaulapanta. Pyöreäksi, ompeleet sisäänpäin ommeltu panta ei kuluta juurikaan koiran karvaa. Kaulapanta on nopeasti laitettavissa koiran kaulaan ja otettavissa kaulasta pois.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

30 cm, 35 cm, 40 cm, 45 cm, 51 cm, 55 cm, 62 cm

Materiaali

Messinki, Nahka

Väri

Kulta, Musta

Brand

Jokke

Koiraystävälliset tuotteet jo sadan vuoden kokemuksella! Aidon pintanahan ominaisuudet tekevät siitä taluttimiin ja pantoihin ylivoimaisen materiaalin; se on miellyttävä talutinta pitävään käteen, pehmeä koiran kaulaan, kestää erilaiset säävaihtelut, tuotetaan Euroopan Unionin alueella ja on  ruokatuotannon sivutuote. Tuotteemme valmistetaan Kälviällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jokke Leopold, kokokiristävä panta musta/kulta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...