Nahka-Nasta puolikiristyvä nahkainen näyttelytalutin musta, mustalla ketjulla

22,90

Napakasta nahkasta valmistettu näyttelytalutin, jossa on kiinteä panta osuus. Talutin yhdistelmässä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu puolikiristyvä ketju, joka on väriltään musta (ns. gunmetal värinen). Myöskin taluttimessa olevat niitit ovat yhteensopivasti mustaa metallia.

Panta on leveydeltään 1,2 cm ja talutin 0,8 cm eli pannassa on vähän leveyttä enemmän, kuin talutin osuudessa. Valikossa oleva koko on pannan koko kiristyneenä ja maksimi mitassaan. Huomioithan, että maksimi mitasta tulisi mahtua myös koiran pään sekä korvien sujuvasti. Talutinosuus on pienimmässä koossa (eli 32-40 cm) noin 70 cm ja isommissa 60 cm pituudeltaan.

Tuotetunnus (SKU): NN-puolikiristyvä-näyttelytalutin-mm Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Puolikiristyvä nahkainen näyttelytalutin musta, mustalla ketjulla. Yhdistettynä sekä panta että talutin, tyylikkäänä kokonaisuutena. Valmistettu käsityönä Suomessa, valmistaja Nahka Nasta.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

32-40 cm, 42-50 cm, 52-60 cm

Materiaali

Nahka

Väri

Musta

Brand

Nahka Nasta

"Haluamme vaalia Nahka-Nasta -tuotteiden yli kaksikymmenviisivuotista muotoilua ja varmistaa, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat laadukkaita. Asiakkaidemme ja toki myös loppuasiakkaidenkin tyytyväisyys on meille kunnia-asia.Tuotteet valmistaa ja tuotantoketjua valvoo satulasepän ja verhoilijan töitä aiemmin tehnyt Janne, joten kokemusta ja osaamista nahan käsittelystä löytyy. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkoin. Tuotteet tehdään ammattitaidolla käsityönä Orimattilassa."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nahka-Nasta puolikiristyvä nahkainen näyttelytalutin musta, mustalla ketjulla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...