Näyttelytalutin, säädettävällä ketjullisella puolikiristyvällä pannalla

16,90

Näyttelytalutin, jossa on mukana puolikiristyvä ketjullinen panta. Näyttelytalutin ja panta ovat leveydeltään 0,7 cm ja talutin on pituudeltaan 96 cm, mukavan pehmeää, mutta venymätöntä nauhaa. Panta säätyy  20 – 35 cm välillä ja tämän lisäksi pannassa on kiristyvä hopean värinen ketjuosuus joka on pituudeltaan n. 10 cm. Taluttimen päässä on käsilenkku.

Yhdistelmää on saatavissa viidessä eri värissä, ruskeana, vaaleanruskeana, mustana, valkoisena tai harmaana.

Huomioithan että pannan ei tulisi kiristyneenä ollessaan mahtua koiran pään yli pois kaulasta, mutta sen tulisi koko pituudessaan ollessaan (ketjun kanssa) mahtua vaivattomasti koiran pään yli kaulaan. Sopii siis pienimmillään koirille joiden napakka kaulanympärys on 20 cm tai isompi. Usein koiran pää (korvien kohdalta) on isompi ympärysmitaltaan kuin koiran kaula, joten se olisi hyvä mitata, jotta pantaosa on helppo sujauttaa koiran pään yli kaulaan. Isoimmillaan tämä siis sopii koirille joiden pään yli, 45 cm panta mahtuu helposti kaulaan. Talutinta suositellaan vain näyttelykäyttöön.

Kuvaus

Näyttelytaluttimessa on ketjullinen puolikiristyvä panta. Tästä saat siis pannan sekä näyttelyhihnan samassa. Taluttimissa värivaihtoehdot ovat kuvassa ylhäältä alas lueteltuina: Ruskea, vaaleanruskea, musta, valkoinen ja harmaa.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Väri

Harmaa, Musta, Valkoinen, Vaaleanruskea, Ruskea

Materiaali

Metalli, Nylonnauha

Brand

Show Tech

Show Tech on asiantuntijuuden tuloksena syntynyt tuotemerkki, joka on osoitus laadusta ja kilpailukykyisestä hinnoittelusta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Näyttelytalutin, säädettävällä ketjullisella puolikiristyvällä pannalla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...