Rukka Hase – sadetakki, turkoosi

26,9027,90

Pirteän turkoosi sadetakki, joka on vesitiivis, kevyt ja suojaa koiran turkkia sateelta ja lialta erityisesti keväisin ja syksyisin. Lisäksi veden- ja tuulenpitävän sadetakin voi viileämmillä ilmoilla pukea esimerkiksi villapaidan tai fleeceasun päälle suojaamaan tuulelta ja kastumiselta. Koska takin tärkeimmät saumat on teipattu ja siinä on hengittävä verkkovuori, on siinä helppo liikkua säällä kuin säällä.

Selänpäälle kiinnitettävän pikalukon ansiosta sadetakki on helppo pukea ja riisua. Joustava kiinnitysnauha saa takin asettumaan hyvin koiran päälle ja takajalkojen kuminauhalenkit varmistavat, että takki pysyy luisumatta aloillaan. Takki kuivaa nopeasti ja se on helppo pitää puhtaana.

Kirkkaan värin ja näkyvien heijastimien avulla koirasi erottuu tehokkaasti myös pimeällä. Takissa on heijastavat tereet edessä ja takana sekä heijastava logo.

Takki mahtuu pieneen tilaan ja mukana tulee säilytyspussukka, joten se on helppo napata matkalle mukaan.

Löytääksesi mahdollisimman sopivan koon koirallesi, katsothan alta kokotaulukosta mikä koko sopisi koirallesi (klikkaa tarvittaessa isommaksi). Koko valikossa on listattu koot alapuolella olevan taulukon kokojen (harmaalla pohjalla) mukaan.

Poista

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko:

25 cm, 30 cm, 35 cm